Keskerakonna fraktsiooni esimehe Kersti Sarapuu seisukoht poliitilise olukorra kohta

Kersti Sarapuu

“Ajalehtede pealkirju lugedes jääb mulje, nagu oleksid ajakirjanikud valinud endale uue ohvri, hakates ühise rindena Jüri Ratast ründama.

Peaministrile tehakse ülekohut. Jüri Ratast lähedalt tundva inimesena saan kinnitada, et tegemist on osapooli kuulava ja põhjalikult kaalutleva valitsusjuhiga, kes lähtub oma töös eelkõige riiklikest huvidest. Jüri Ratas on ühendaja, kelle puhul kehtib põhimõte: üheksa korda mõõda, üks kord lõika.

Poliitika on kompromisside kunst, kus tähtsal kohal meeskonnatöö ja üksteisemõistmine. Olen pikalt tegelenud eraettevõtlusega ja tean, kui oluline on kokkulepetest kinnipidamine ja sünergia. Ministeeriumi juhtkond peab tegutsema eesmärgi nimel ühtse löögirusikana. Maaeluministeeriumis koostöö ei toiminud ja peaminister pidi leidma olukorrale lahenduse. Eesti põllumehed, toidutootjad ja teised valdkonnaga seotud asutused väärivad parimat juhtimismudelit. Jüri Ratas on keerulistes olukordades hea lahenduse leidnud nii eelmises kui ka tänases valitsuses.”

5 kommentaari
 1. NB?! 1 aasta ago
  Reply

  Mis riik see eesti riik on? Kuidas on võimalik et tubli eesti pereettevõte lastakse põhja ilmselge infooperatsiooni tulemiusel korrumpeerunud ametnike, manipuleertava meedia , kasuahnete poiliitiliste niiditõmbajate ühisürituse tulemusel?Sama tuttav muster on kordunud ju aastaid. Ja mitte keegi ei liiguta lillegi, et välja selgitada tõde, kuigi traagelniidid on selgelt nähtaval . Et neid näha ei pea olema seleltnägija , kurt ja pime või ajusurmas. Tõe ilmsiks tulemine on ilmselt kinni polsterdatud hoolsalt pestud kilekottidega või alatute võimumängudega.. MIS SÕNUMI SEE ANNAB EESTI NOORTELE ETTEVÕTAJTELE KES TAHAVAD ALUSTADA JA EDENDADA MEIE MAAELU JA EESTI RIIKI? Su firma võidakse lihtsalt näpunipsuga kinni panna. Ja peaminister teeb näo et kõik on OK?!

 2. njah 1 aasta ago
  Reply

  Ratas ei saanudki muud otsust langetada ja see oligi ainuõige. Aga siiani jääb arusaamatuks probleemide eitamine selles ministeeriumis. Kantsler on igas ministeeriumis A ja O ja ministeeriumid enamasti just tema nägu. Millise ministeeriumi jättis endast maha Lemetti? Toiduohutuse valdkonna käpardlik juhtimine, PRIA pidevad kohtuprotsessid, ja kaotused, jne, jne. Midagi on seal ju valesti, kui nii on juba pikemaajaliselt. Lasta Lemettist ajakirjandusel ja presidendil teha märter, mida ta kindlasti ei ole, pole minu arust õige. Võib-olla käib see teil kuidagi pikema vinnaga, aga kurb on vaadata kuidas peaminister kõik hoobid endale tõmbab ja kaitseb neid kes tema kaistet ei vääri.Ma siiralt usun, et see eilne dessant mis peaministri FB lehel toimus kellegi mahitusel, et need inimesed ilmselt kunagi kahetsevad et selle kampaaniaga kaasa jooksid ja Lemettist iidoli tegid. Mina nii ei arva ja leian et teda oleks võinud vallandada paljuski oma tööga mitte hakkama saamise pärast. Lemetti ministeerium on nüüd ajalugu ja jääb vaid loota, et sinna leitakse nüüd valdkonda tundev, tasakaalukas, aga ka nõudlik apoliitiline inimene.

 3. Poliitika 1 aasta ago
  Reply

  pole siiski SAHKERDAMINE, vaid oma RAHVA TEENIMINE! Et Kersti seda ei tea, ma üldse ei imesta.

 4. tulebki keelata 1 aasta ago
  Reply

  Kui s…tta toodab, tulebki kinni panna, olgu Eesti või kelle tahes firma.
  Edendagu maa või linnaelu.= kohalike asjuliste taskuid.
  Muidugi võib keegi ka sokutada tahtmatult või tahtmata seda batsilleust sinna…
  A kalatööstused, kalakasvandused on rõvedad kohad ja tuleb üldse ära keelata. Kalad hormoone ja teab mida täis. Kusagilt enam tervislikku toitu ei saa.Hormoonid, kulla rahvas teevad aga pepud paksuks = diabeet, vähk jms.
  Mis nutate, teised firmad teevad sama. Kaladele ei mõtle keegi, need on teie jaoks tundetud asjad, teie tarvis,teie läbumõnu tarvis – no ja saategi oma Mentaliteediga vastu vahtimist,olgu see listeria või mis iganes saatan välja mõtleb ahnuse peaga.

 5. Tubli 1 aasta ago
  Reply

  Kõne all oleva isiku perekonna tegevust on juba nähtud-räägime abikaasast.Kellele on vaja selle moori arvamusi?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.