KUTSE ÜRITUSELE: tule ja võta osa keskkonnateemalisest vestlusõhtust Erki Savisaarega!

Teisipäeval kell 17.30 toimub Keskerakonna büroos (Narva mnt 31, Tallinn) Keskerakonna Roheliste kogu poolt korraldatav vestlusõhtu Riigikogu keskkonnakomisjoni esimehe Erki Savisaarega.

Mis asi on kliimaneutraalsus? Kas Eestis raiutakse liiga palju metsa? Millised muudatused ootavad meid ees jäätmemajanduses? Mida tähendab ringmajandus? Milliseid muudatusi on oodata põlevkivisektoris? Neile ja paljudele teistele küsimustele annab Erki Savisaar vastuse.

Osalemine on TASUTA!

2 kommentaari
 1. Jah 1 aasta ago
  Reply

  Riigikaitse küsimustes ma arutlusele ei läheks sest keegi ei kavatse meid rünnata, vaenlane asub hoopis Reformi tagatoas. Meie riigi sisene kaitse huvitab mind kõige rohkem.Peavoolumeedia edestab jätkuvalt reformierakondlaste valesid. Kui palju vaeva nad nägid et linnapea ametist minema ajada E.Savisaar. Ausa inimese kohta on raske valesüüdistusi leida. Nüüd laimatakse linnavalitsust setst Michal tahab saada linnapeaks. Jube. mind ei huvita praegu kliimaküsimused. Erki Savisaare käest tahaksin teada miks Edgar Savisaare tapatalgute asjaolusid pole uuritud. Kes on süüdlased- Põhjus on teada, taheii Tallinn üle võtta ja neile ajas hirmu nahka E.Savisaare suur häältesaak. Kuidas sattus bakter E.Savisaare jalale jne. MIKS POLE SUGULASED KUTSUNUD MAAILMAKUULSAID SELGELTNÄGIJAID ASJA UURIMA.

 2. ??? 1 aasta ago
  Reply

  Tia,kuda ma senna soan,nõnna kaugelt tulla ja tagasi es soa koa enäm mette, rongid ja bussid lähvad menema ju.
  Kas Erkki annab oma saadiku esindusrahhast võerastemaja tua ja õhtasöögi ???

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.