Tallinna linnavolikogu umbusaldusavaldus abilinnapeale kukkus läbi

Betina Beskina Foto: Facebook

Tallinna linnavolikogu opositsioonierakondade algatatud umbusaldusavaldus ei kogunud reedel piisavalt poolthääli ja Tallinna abilinnapea Betina Beškina jätkab ametis.

Umbusaldusavaldus kukkus läbi, kuna volikogu 79 liikmest toetas seda vaid 33 linnavolinikku. “Selleks, et umbusaldus leiaks toetust, on vaja vähemalt 40 linnavolikogu liikme poolthäält. Tänane hääletustulemus näitas selgelt, et Tallinna linnavolikogu usaldab abilinnapead,” kommenteeris linnavolikogu esimees Tiit Terik.

Reede toimunud linnavolikogu erakorralise istungi päevakorra ainsaks punktiks oli umbusaldusavaldus abilinnapea Betina Beškina suhtes, mille esitasid eelmise nädala neljapäeval Tallinna linnavolikogusse kuuluvad Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja Isamaa Erakonna fraktsioonide liikmed.

BNS

4 kommentaari
 1. Seega 12 kuud ago
  Reply

  on lohakus linnavalitsuses enesetmõistetav nähtus ning Betinale ja teistele on antud luba ka edaspidi rahva raha kantida kuskile kõrvale, et see siis hiljem omavahel ära jaotada. Ja meil ei tõlgenda seda korruptsiooniks ei Ülle ega Viha-Kersti.

 2. Et 12 kuud ago
  Reply

  koroona sind võtaks!

 3. Soo 12 kuud ago
  Reply

  Linnavalitsuses on tublid ja hoolivad inimesed. Muidugi pole abilinnapea milleski süüdi. Reformierakondlased võtavad järjest läbi oma valesüüdistustega pelinna juhtivaid poliitikuid. Nii suur himu on Tallinn üle võtta. Taevas tule appi kui linnapeaks saaks Michal oleks see kohutav katastroof. Küllap neid süüdistusi tuleb veel mida lähemale tulevad valimised. Aga ehk nii julma tapatalgut mis tehti E.Savisaarele enam ei tule. See meenutas stalinistlikke kuritegevusi. Peavad küll olema alatud inimesed kes talle valesüüdistusi kaela määrisid. Ehk saame kord tõe teada.Aga mitte kellelgi pole olnud nii palju poolthääli kui Savisaarel ja temast polnud nii kerge lahti saada. Eks siis kasutati üürmuslikke vahendeid ja väga alatuid.

 4. Joe 12 kuud ago
  Reply

  Need reformierakondlaste süüdistused on naeruväärsed. labased ja ära leierdatud. Normaalne inimene mõistab et nad on valed ja alatud. Nad rikuvad teiste tervist ja segavad tööd. Ansipi ja Rõivase valitsused tegid vaid vigu ja vaesus aina kasvas.Kui oleks olnud kogu aeg keskerakondlik valitsus poleks me ük s viletsamaid ja vaesemaid Euroopa riike. Aga näe võimuiha on nii suur et mõjutatakse inimesi neid valima valede, valesüüdistuste ja vihavaenu õhutamisega. Nende mõjutsoonis on ka peavoolumeedia. Ilma Reformierakonnata oleks me elu palju parem.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.