Alar Nääme valiti Valga Vallavolikogu esimeheks

Valga Vallavolikogu istungil valiti esimeheks rohkem kui kümme aastat kohalikus poliitikas erinevatel ametikohtadel tegutsenud Alar Nääme. Praegu Sõle Spordikeskuse arendusjuhina töötav Alar Nääme ütleb, et Eestis kehtiv eriolukord talle pikka kohanemisaega ei anna.

“Praegu on põhitähelepanu suunatud koroonaviirusele. Prioriteet on inimeste tervis ja sellega seonduv. Olen meeskonnamängija ja usun, et ka kohalik kogukond on ühtsem kui kunagi varem,” kinnitab Alar Nääme.

“Samuti teeme omaltpoolt kõik, et ettevõtted saaksid nii palju kui võimalik oma tavapärast tegevust jätkata,” lisab Alar Nääme. “Suureks abiks on olnud peaminister Jüri Ratase korraldus, mis võimaldab riigipiiriga vahetult piirnevates valdades Eesti ja Läti vahel töölkäimise.”

Valga Vallavolikogu koosseisu kuulub 27 inimest, Keskerakonna fraktsioonis on 12 liiget. Volikogu aseesimeestena jätkavad Allain Karuse ja Andres Illak. Vallavanem on Ester Karuse, keda toetavad Keskerakonna liikmetest Toomas Peterson ja Mati Kikkas.

2 kommentaari
 1. juuresoleval pildil 10 kuud ago
  Reply

  vaatab vastu
  koroonaviirusest puretud
  sandikari

 2. Jah 10 kuud ago
  Reply

  Tore. Ta on väga tubli mees. Edu talle.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.