Peaminister külastab Saare- ja Muhumaad

Fotol parvlaev Piret Foto Tairo Lutter/SCANPIX

Stenbocki maja, 8. mai 2020 – Peaminister Jüri Ratas sõidab täna Saaremaale, et kohtuda vallajuhtide, Kuressaare haigla ning kriisikomisjoni liikmetega.

„Saaremaa külastamine ning sealsete inimestega kohtumine on minu jaoks erakordselt oluline. Tegu on piirkonnaga, mille elanikud on viiruse puhangut ning sellest põhjustatud tagajärgi kõige valusamalt tunda saanud. Loodan tänastel kohtumistel arutada, millist abi riik saab kriisikahjudega toimetulekuks pakkuda, kui ka seda, kuidas kehtivaid piiranguid leevendada nii, et saareelanike tervist ja elu kaitsvate reeglite järgimine oleks tagatud,“ sõnas peaminister.

Ratas alustab päeva Muhumaal, kus ta kohtub vallavanem Raido Liitmäe ja volikogu esimehe Ain Saaremäeliga. Seejärel sõidab ta Saaremaale, et saamaks kokku Kuressaare haigla esindajate ning Ettevõtjate Liidu juhatuse esimehe Robert Pajusaarega. Pärastlõunal toimub kohtumine vallavanem Madis Kallase, volikogu esimehe Tiiu Aro ning Saare kriisikomisjoni liikmetega.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.