Keskerakonna Tartu piirkonna juhatus soovib Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Keskerakonna Tartu linna piirkond otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaatideks esitab piirkonna juhatus järgmised nimed: Jaan Toots, Mihhail Kõlvart, Jaanus Karilaid, Anneli Ott, Marika Tuus-Laul, Siret Kotka, Kalev Kallo ja Vladimir Svet.

“Tartu piirkonna arvates peaks Jüri Ratas jätkama Keskerakonna esimehena, sest ta on tõestanud, et suudab erakonda ja riiki juhtida edukalt. Hindame kõrgelt tema võimet ehitada sildu erinevate arvamuste vahel loomaks tõelist meeskonnavaimu,” iseloomustas Jüri Ratast Tartu linna piirkonna esimees Jaan Toots. “Lisaks me ei unusta, et erakonna esimees on Tartu piirkonda toetanud ka keerulistel aegadel. See näitab, et erakonna esimees on iga piirkonna jaoks olemas.”

Aukohtu esimehe kandidaadiks nimetas Tartu piirkonna juhatus Kalle Klandorfi ja liikmeks Vladimir Šokmani ning revisjonikomisjoni liikmeks Olev Raju.

1 Kommentaar
  1. Kas 4 aastat ago
    Reply

    oli süüdi kuumus või miagi muud, kuid mu ajud kuumenesid üle ja sain äkki ilmutuse, et Ratta Jurka on keskbandele tõesti parim valik. Sest sihukese otsustusvõimetu jutlustajaga eesotsas ei tõuse keskbande pooldatavus kunagi üle kolmandiku ning ka eestlased ei hakka teda armastama. See tähendab jätkusuutlikku porispüherdamist ning ootamist, kelle armust ta üldse hingitseda saab. Seega, keskbande taseme külmutamiseks on Jurka parim valik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.