Keskerakonna Valgamaa piirkonna juhatus esitab erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase

Keskerakonna Valgamaa piirkond otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaatideks esitab piirkonna juhatus järgmised nimed: Alar Nääme, Jaanus Karilaid, Jaan Toots, Mihhail Kõlvart, Jaak Aab, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev ja Marika Tuus–Laul.

Aukohtu esimehe kandidaadiks nimetas Valgamaa piirkonna juhatus Kalle Klandorfi ja revisjonikomisjoni liikmeks Ruth Jürgensi.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

1 Kommentaar
  1. Keskturul 7 kuud ago
    Reply

    vanamutid juba rääkisid, et Jurka ühendab siis Valga ja Valka ning uus linnriik astub totakast Euroopa liidust välja. Hakkab kummagi najal elama nagu Andorra, San Marino, Monaco ja Liechtenstein. Ja õiete teevad!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.