Rakvere keskerakondlased toetavad Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Jüri Ratas

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna Rakvere valla osakond ja Keskerakonna Avatud Rakvere Meestekogu esitasid erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase.

Juhatuse liikmekandidaadiks esitas Rakvere valla osakond Siret Kotka, aukohtu esimehe kandidaadiks Kalle Klandorfi ja revisjonikomisjoni liikmeks Maidu Aimse. Meestekogu otsustas esitada juhatuse liikmeskandidaatideks järgmised nimed: Siret Kotka, Jaanus Karilaid, Taavi Aas, Mihhail kõlvart, Kersti Sarapuu, Anneli Ott, Enn Eesmaa, Kalev Kallo, Eha Võrk, Aadu Must, Erki Savisaar, Vadim Belobrovtsev. Aukohtu esimehena soovitakse näha Kalle Klandorfi.

Keskerakonna Avatud Rakvere Meestekogu esimehe Andres Jaadla sõnul leidub tublisi, väärilisi ja asjalikke Keskerakonna liikmeid igas Eestimaa piirkonnas. „Tunnustust väärivaid keskerakondlasi on palju, kuid meie poolt välja toodud inimesed on aidanud oma sihikindla tööga kaasa piirkondade arengule ning kelle toetust on olnud tunda ka erakonna tervikliku arengu puhul,“ ütles Jaadla.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

1 Kommentaar
  1. Ja 2 aastat ago
    Reply

    mina juba kartsin, et kui kõik teised toetavad Suure Tüürimehe jätkamist Venemaa koostöölisena, siis Rakvere raibe võib sellesse hambad sisse lüüa, aga taas eksisin – koostööleping on ikka sedavõrd tugev, et enne loobub Jurka külmkapist kui lepingust.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.