Kristiine populaarset hoovikohvikute päeva sel suvel ei toimu

Tallinna Kristiine linnaosa valitsus jätab tänavu suvel ära populaarse hoovikohvikute päeva. 

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe selgitas, et linnaosa tegi juunis küsitluse, et selgitada välja, kas elanikud on valmis avama kohviku ja võtma vastu külalisi. “Saadud vastuste põhjal nägime, et nõudlus hoovikohvikute vastu oli, kuid huvi oma kohviku avamise vastu oli hetkel veel kahjuks madal. Arvestades tagasisidet ja üldist olukorda viiruse levikul, otsustasime, et sellel aastal Kristiine hoovikohvikute päeva ei toimu. Tänan kõiki, kes andsid tagasisidet ja loodame, et juba järgmisel suvel saame taas hoovikohvikud avada,” ütles Riibe.

Kristiine hoovikohvikute päeva on varasemalt korraldatud kolmel aastal.

“Taoline otsus tuli raskelt, kuid lükkame ürituse taas korraldamise järgmisesse aastasse,” lisas Riibe.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.