Mähe kodukohvikud kutsuvad külastama

Laupäeval avavad uksed 21 Mähe kodukohvikut, lisaks maiseelamustele pakuvad kohvikud mitmeid üllatusi.

Omanäolistes kodukohvikutes pakutakse erinevaid sööke ja jooke ning saab mõnusalt aega veeta. “Peale maitseelamuste on Mähe kodukohvikutel sel korral varuks mitmeid üllatusi ning nautida saab uusi põneva suunitlusega kohti. Kel huvi disaini, rätsepakunsti või ehtetegijate töö vastu, on laupäeval Mähe kanti väga oodatud,” rääkis Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Samuti tasub Mähele tulla aiahuvilistel, sest juba traditsiooniliselt on kohal Calmia istikuäri. Kel õnne tarvis, võiks sisse põigata korstnapühkija kohvikusse ja ehk annab nööbi keerutamine uut tulemist. Mähe kohvikutepäeval korraldatakse plaaditurgu ja mõnes kohvikus kuuleb ka elavat muusikat. Oma töid ja tegemisi tutvustavad Pirita komando päästetöötajad.

“Välikontoriga on Mähe kohvikutepäeval kohal ka Pirita linnaosa valitsus. Ootame külla, meie kontor on üles seatud Mähe vaba aja keskuse terrassil alates kella 11-st,” kutsus linnaosavanem.

Mähe kodukohvikute uksed avatakse kell 11 ja kinni pannakse kell kuus õhtul või siis, kui kaup otsas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.