Ratas: lepingus USA advokaadibürooga pole juriidilisi probleeme

Peaminister Jüri Ratas kordas neljapäeval üle, et tema hinnangul ei ole juriidilisi probleeme otsuses sõlmida leping USA advokaadibürooga Freeh, Sporking & Sullivan (FSS).

Ratase sõnul on advokaadibüroo esindaja Louis Freeh kinnitanud, et tal pole antud kaasuses huvide konflikti. “Asja tuum on see, et Eest huve tuleb selles keerulises protsessis USA pinnal esindada,” ütles Ratas.

“Täna me tunneme, et siin on meil hoolduskohustus,” ütles Ratas, lisades, et valitsus teeb kõik endast oleneva, et Eesti huvid oleksid parimal viisil esindatud.  “Ma ei näe mingit põhjust, miks seda kokkulepet tühistada,” märkis Ratas.

Rahandusminister sõlmis USA advokaadibürooga Freeh, Sporking & Sullivan lepingu seoses Eesti huvide esindamisega rahvusvahelises mahukas rahapesukaasuses. Eesti Päevaleht kirjutas seepeale, et FSS-i ühel partneril Louis Freeh´l on antud kaasuses huvide konflikt, kuna ta on väidetavalt esindanud sama rahapesukaasuse osalist. Freeh ise on nimetanud neid väiteid valeks.

BNS

2 kommentaari
  1. Kui 5 kuud ago
    Reply

    kõik on JOKK, siis mida siin vaielda. Meil ju moraali pole.

  2. Soo 5 kuud ago
    Reply

    USA-ga pole küll mingeid lepinguid vaja sõlmida. Nagunii mingeid kokkuleppeid ei arvestata. Jätkem suurriigid rahule.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.