Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Vadim Belobrovtsev

Vadim Belobrovtsev, Tallinna abilinnapea

Olen kaks viimast aastat olnud Keskerakonna juhatuse liige ja alates 2017. aastast Tallinna abilinnapea, kelle valdkondadeks on haridus, kultuur, sport ning noorsootöö. Loodan jätkata tööd erakonna juhatuses, eriti eesootaval pingelisel ajal. Järgmisel aastal toimuvad munitsipaalvalimised, mis on erakonna jaoks suur väljakutse ja seal saab olla ainult üks eesmärk – võit! Tänan neid piirkondi ja organisatsioone, kes minu kandidatuuri juhatusse esitasid, ning tänan kõiki, kes mind oma häälega kongressil usaldavad! Keskerakonnal on kuulsusrikas minevik, uhke olevik ja helge tulevik!

 

2 kommentaari
  1. Olin 5 kuud ago
    Reply

    kogu aeg arvamusel, et lühend VP tähendab Vladiimir Puutin aga nüüd enne surma tuleb välja, et hoopis Vadimm Pilabrovttsev.

  2. Eve 5 kuud ago
    Reply

    Väga tubli mees–aus, hooliv. töökas ja õiglane.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.