Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Helmut Hallemaa

Helmut Hallemaa, Keskerakonna asutajaliige, Viljandi linna osakonna esimees ja linnavolikogu liige

Oman pikaajalisi kogemusi tööst linnas, maakonnas, riigis, erakonnas, vabaühendustes, ettevõtluses, ametites ja omavalituses. Valdan teemasid sügavuti, armastan tööd, ka füüsilist, abis maal. Seisan tugevate osakondade, piirkondade ja kogude eest! Veame omavalitsuste tugevdamist, sama vaja erakonnas. Meie rikkus on meie inimesed: kuulame, hoiame, toetame, tunnustame. Jätkame sotsiaalsema, võrdsema, turvalisema Eesti ehitamist, tugev kohalik ja maaelu, linnad, vallad. Mina teen! Päikest!

 

1 Kommentaar
  1. Silmapaistvalt 8 kuud ago
    Reply

    hall kuju.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.