Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Jaak Aab

Jaak Aab, riigihalduse minister

Riigihalduse ministrina ja pikaajalise keskerakondlasena soovin rõhutada, et meie suurim väärtus on meie inimesed. Rõhku tuleb pöörata mitte ainult linnapiirkondadele, vaid ka maapiirkonnale. Elu Eestis peab arenema kõikjal ning võimalust luua pere ja töötada peab olema ka väljaspool Tallinna ja Tartut. Seejuures on oluline töökoha olemasolu, mistõttu tuleb jätkata töökohtade väljaviimist pealinnast ja kaugtöötamise võimaluste laiendamist. Panustada tuleb ettevõtluse toetamisse, teede korrashoidu, kiire internetivõimaluse tagamisse ja avalike teenuste kättesaadavusse. Need on väärtused, mida toetan ja mille nimel töötan.

 

1 Kommentaar
  1. Mõttetute 6 kuud ago
    Reply

    segaduste tekitaja ja arendaja, loomult mafiooso, sobib pättidele ja kurjategijatele.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.