Lasnamäe tähistab taasiseseisvumispäeva vabaõhukontserdiga

Tallinna Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub neljapäeval, 20. augustil kell 17 Kultuurikeskuse Lindakivi kohviku terrassile, et tähistada piduliku kontserdiga Eesti 29. taasiseseisvumispäeva.

„Vabariigi taasiseseisvumise päev pole mitte ainult päev, mil visata pilk minevikku ja vaadata, mis on aastakümnete jooksul muutunud, mis on läinud korda ja mis ei ole eriti õnnestunud, vaid ka aeg kohtuda lähedastega. Kutsume teid veetma õhtut vabas õhus sõprade ja lähedaste seltsis meeldiva muusika saatel,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Kultuurikeskuse Lindakivi vabaõhukontserdil esinevad Rahvusooper Estonia kauaaegne solist Voldemar Kuslap ja ansambel Estonia Brass.

Kontsert algab kell 17 ning sissepääs üritusele on kõigile tasuta.

1 Kommentaar
  1. See 7 kuud ago
    Reply

    pole TAASiseseisvumispäev. Sest õiguslikult iseseisvus ei katkenud enne 2003.a rahvahääletust euroliiduvabariigistudes, kui loobuti oma põhiseaduse ülimuslikkusest. 1991.a lihtsalt jätkati peatatud iseseisvust de facto. Kuid keskbande ei suuda õiguslikku ja tegelikku seisundit ju eristadagi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.