Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Marika Tuus-Laul

Marika Tuus-Laul, Keskerakonna volikogu aseesimees, Tartumaa piirkonna esimees, Riigikogu liige, Tallinna volikogu liige

Kuna erakonna kõige tähtsamad otsused tehakse juhatuses, siis tahan olla nende tegemiste juures. Soovin, et Keskerakonna vaim ja mõte jääks nende aluspõhimõtete juurde,  millel nimel see erakond kunagi loodi: presidendi otsevalimine, astmeline tulumaks, maksuvaba pension, omandireformiga tekitatud ülekohtu heastamine, klassikaline ettevõtte tulumaks, jõuka keskklassi loomine jne. Leian, et meie positsioon valitsuses peaks veelgi mõjukam olema. Nende põhisuundade kujundamist tahan juhatuses mõjutada.

 

1 Kommentaar
  1. Oleks 8 kuud ago
    Reply

    juba aeg … !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.