Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Kersti Sarapuu

Kersti Sarapuu, Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees, Keskerakonna volikogu esimees

Ühiskond on täpselt nii tugev, kui on selle nõrgim liige ja mul on hea meel, et oleme suutnud peaministri erakonnana mõjutada nii paljude inimeste elu positiivsemas suunas. Võti tulevikuks on meie endi kätes ja kahtlemata tuleb Keskerakonna ministritel ja Riigikogu saadikutel selle nimel endast 110% anda. Nemad on need, kes esindavad erakonda mitte ainult valitsuses ja Riigikogus, vaid ka avalikkuses, kujundades seeläbi erakonna näo valijate silmis. Fraktsiooni juhina soovin erakonnakaasastele kinnitada, et mõistame seda vastutust ning anname endast parima, et meie seisukohad jõuaksid Eesti inimesteni ning toetust kasvaks veelgi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.