Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Yana Toom

Yana Toom, Euroopa Parlamendi saadik

Esimene asi, mille eest ma seisan juhatuse liikmena, on kaasamine. Ei tohi olla nii, et erakonna otsustest meie liikmed saavad teada Delfist. Et me laiutame käsi ja küsime üksteise käest, et miks me seda teeme? Kes ja millal on seda arutanud ja otsustanud? Erakonna kogud ja volikogu olgu päriselt see mõttekoda, kus iga Keskerakonna liige saab võimaluse osaleda poliitika kujundamisel. Ja juhatuse liikmed peavad sellega arvestama. Minu teine „kiiks“ on välispoliitika. Euroopa Liidu, Venemaa ja USA suunal. Ja ma väga tahaks, et Keskerakonnas oleks rohkem avatud arutelusid. Teemasid, mille puhul tekitada erakonna seisukoht, on küll ja veel – Euroopa miinimumpalk, loomakaitse, välissuhted, roheline pööre, õiglane üleminek, ja nii edasi ja nii edasi. Selged, läbi arutatud seisukohad on see, mida eriti vajab just võimuerakond, ja meil on au seda olla.

1 Kommentaar
  1. Mis 2 aastat ago
    Reply

    sel siia asja on?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.