Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Ester Tuiksoo

Ester Tuiksoo, Põlva osakonna esimees, KENA aseesimees

Erakonna juhtimine on meeskonnatöö: lojaalsus ja distsipliin. Kandideerides Põlva piirkonna ja Keskerakonna naiskogu KENA poolt esitatud kandidaadina Eesti Keskerakonna juhatuse liikmeks soovin kaasa aidata koos juhtkonnaga erakonna edule Eestis. Erakonna juhatuse töös pean vajalikuks: regionaalne koostöö Eestis – juhatuse liikmed peaksid esindama Eesti erinevaid piirkondi; tugevamat Eesti maaelu- ja põllumajandusteemade tähtsustamist Euroopa Liidus ja muuhulgas põllumajandustoetuste jätkuvat võrdsustamist EL-i liikmesriikide vahel; Eesti toidutootmise väärtustamist; KENA tegevuste väärtustamist; rahvusvahelist koostööd ALDE tasandil.

1 Kommentaar
  1. Kas 2 aastat ago
    Reply

    sa näed kes kõik on välja ujunud!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.