Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Gert Üprus

Gert Üprus, Eesti Keskerakonna Naiskogu KENA asepresident

Olen tegus kolme lapse ema ja ühe lapse vanaema. Olen lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Igapäevaselt töötan juristina korteriühistute, pere- ja sotsiaalvaldkonnas. Kuuluvus: Eesti Naisjuristide Liit, KENA asepresident ja juhatuse liige, Saaremaa vallavolikogu ettevõtlus- ja majanduskomisjon ning arendus- ja kommunikatsioonikomisjon, SA Hooldekodu Saaremaa Valss nõukogu. Minu soov on muuta tugevamaks sotsiaalsüsteemi, tuua rohkem naisi poliitikasse, seista naiste, vanema generatsiooni ja laste heaolu eest. Soovin, et säiliks tugev, terviklik ja omanäoline Eesti.

1 Kommentaar
  1. Nime 5 kuud ago
    Reply

    kuuldes mõtlesin kohe meeselaukat näha aga nüüd tuleb välja et suguvahetanu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.