Jüri Ratas jätkab Keskerakonna esimehena, juhatuses on kaks uut liiget

Foto: Aleksandr Guzhov

Eesti Keskerakonna XVIII kongressi delegaadid andsid Jüri Ratasele mandaadi jätkata erakonna esimehena. Jüri Ratas juhib Keskerakonda alates 5. novembrist 2016. Vahetult pärast kongressi kogunenud juhatus otsustas heaks kiita Jüri Ratase ettepaneku nimetada aseesimeesteks Mailis Reps, Mihhail Kõlvart, Jaanus Karilaid ja Tanel Kiik.

Lisaks eelpool nimetatutele kuuluvad juhatusse Jaak Aab, Taavi Aas, Lauri Laats, Yana Toom, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Marika Tuus-Laul, Anneli Ott ja Enn Eesmaa. Tanel Kiik ja Lauri Laats on juhatuses uued liikmed. Ühtlasi otsustas juhatuse uus koosseis pikendada peasekretär Mihhail Korbi töölepingut.

Keskerakonna aukohtu esimehena jätkab Kalle Klandorf. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Olev Raju, Andres Kollist, Reet Trei, Jõks, Marko Šorin, Riho Rõõmus ja Maidu Aimse.

“Tänan Keskerakonna liikmeid südamest usalduse eest!” ütles Jüri Ratas. “Kahtlemata on juhatuse uue koosseisu põhitähelepanu suunatud järgmisel aastal toimuvatele kohalikele valimistele. Et saavutada parim tulemus, on vaja piirkondade juhtide, kogude, volikogu ja komisjonide suurt aktiivsust. Keskerakonna juhtkonna ülesanne on ettepanekuid arutada ja kasutada neid võimaluse korral meie poliitika kujundamisel. Iga Keskerakonna liikme panus loeb!”

11 kommentaari
 1. Kõige 6 kuud ago
  Reply

  õudsem on tõik, et satikaminister Kiik sai kõige enam hääli! See iseloomustbki seda punti vast kõige täpsemalt.

 2. Toomas 6 kuud ago
  Reply

  See punt hakkab sarnanema Interrinne 200-le.

  • Järgmisse 6 kuud ago

   valitsussse sel asja enam pole.

 3. Tohutu 6 kuud ago
  Reply

  verevahetus – 2 uut liiget. Juba nagu Kremli vanadekodus.

 4. imesid ei juhtu 6 kuud ago
  Reply

  Ei uutele liigestele! Isegi miilits Toots ei saanud juhatamise punti. Jur.Doktorit mudugi ei tohtinud ligidale lasta. Hakkab targutama. Ka Viimsi truu “kleepia” sai kõrvale lükatud.
  Ei on öldud savisaarlastele.
  Kahupea ja seksuaalrohkete kaitsja on kiiduväärt poiss. See vastab riigi poliitikale, sest koroona teeb oma töö ja vanad kaovad. Kes siis riiki juhib?

  • tühjad kiidusõnad 6 kuud ago

   Ei hakata penskaritele midagi tegema ega ka maarahvaga asju ajama.
   Seda on aastaid lubatud aga vaid tühi loba.
   Vast EKRE teeb midagi?

 5. Verevahetusele 6 kuud ago
  Reply

  võib loota siis, kui vahetub vähemalt kolmandik, siinjuhul peaks uusi olema vähemalt 6. Imelik et bande põhikirja pole seda kirja pandud. Olemasolnutest 6 armetumat välja ja uutest 6 edukamat sisse. Pole oluline, et mõni varemolnu saab oma mesise keelega rohkem hääli kui uus. Ka selelst uuest võib kasvada uus petis ja meelitaja.

 6. Keskbande 6 kuud ago
  Reply

  klikk võitleb uue verevahetuse vastu isegi sedavõrd, et samapalju hääli saanud Eesmaa Ennu ja Sveti Voova vahel eelistati Ennu, sest tema on seal kauem udu tootnud. Ei looda ma ka Voovast midagi erilist, kuid suundumust mandumist säilitada see ikkagi näitab.

 7. talunik 6 kuud ago
  Reply

  Kurb Vaatan tänast reitingut Oravad tõusevad keskbande vajub Ikka samad näota kujud Ei uusi juhatusse Jutumees Kiik häältemagnet Kuhu küll on jõudnud Edgari loodud tarkade inimeste erakond Mandub käetõstjate klubiks oma ümmarguse karupojaga eesotsas Vähemalt Eesmaa oleks ikka tulnud pensionile saata Järgmised valimised lõpetavad selle ümarjutu pundi

 8. virulane 6 kuud ago
  Reply

  Mis toimub? Kas oravad oma bande-sõnaga on kohale jõudnud? Sedamoodi kõlab küll. Esimest korda ma kohal ei olnud, Aga sellist “vastukaja kongressile” poleks unes ka näinud. Jube rämps! Keskerakondlased ise peaksid sõna saama ja sellele saastale vastulöögi andma. Edu ja visadust Eesti Keskerakonnale!

  • Virulasel 6 kuud ago

   on vist koroona juba kallal. Tunnen kaasa!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.