Jüri Ratas: Keskerakonnal on omade ja võõraste asemel ainult meie inimesed

Foto: Andrus Tamm

Meie eesmärk on ka seekord kohalikud valimised võita. Soovime parandada oma tulemust kõigis omavalitsustes ja ringkondades, rõhutas Keskerakonna esimees Jüri Ratas Tallinnas alanud kongressi kõnes.

„Loomulikult taotleme valijate toel taas, kuuendat korda, absoluutset enamust ka pealinna Tallinna volikogus, mis on avalikkuse jaoks kindlasti üks Keskerakonna valimisedu mõõdupuudest,“ ütles Ratas. „Peame suutma pingutada, näidata sisu ja teha palju rohkem tööd kui meie konkurendid. Me peame oma liikmete, toetajate, avalikkuse ja kõigi Eestimaa inimeste kõrgeid ootusi iga oma sõna ja teoga õigustama ning andma neile kõigile kindlust, et meie peale saab loota, et Keskerakonda saab usaldada.“

Jüri Ratase sõnul seisab Keskerakond oma poliitikas ja sõnavõttudes kõigi Eestimaa inimeste eest. „Meil tuleb tegutseda ja näidata, et Eesti Keskerakonnal on omade ja võõraste asemel ainult, ma rõhutan ainult meie inimesed,“ rääkis Jüri Ratas.

„Keskerakonna tugevus on alati olnud meie võime erinevaid inimesi ühendada, ehitada sildu äärealade ja keskuste vahel, eesti ja vene keelt kõnelevate inimeste vahel, madala ja kõrge sissetulekuga inimeste vahel, noorte ja vanade vahel. Samuti pakkuda välja kaalukaid ideid, mis elu Eestis edasi viivad.  Me teeme tegusid ja viime ellu algatusi, mis toovad kasu kõigile ühiskonna liikmetele. Keskerakonna kohustus ja vastutus on võidelda selle eest, et Eesti riik oleks alati näoga inimese poole,“ lisas Jüri Ratas.

6 kommentaari
 1. Jah 5 kuud ago
  Reply

  Küll on tore et meil on selline õiglane Keskerakond. Keskerakondlased on hoolivad, töökad, õiglased. Edu neile-

  • Tt 5 kuud ago

   Issand milline tühi ja libe jutt. Rahvarinde aadetest pole enam haisugi. Täielik Eesti 200

  • Kodanik 5 kuud ago

   Aga milleks siis meile Eesti Vabariik kui kõik on omad? Keskerakonnale sobiks ka ENSV kui saaks pumba juures olla. Ja need on siis RR põhimõtted? ?????!!!!!!!!

 2. Triin 5 kuud ago
  Reply

  HR.Jüri Ratas—–ei ole “Meie” inimesed,—– on eestlased, meie rahvuskaaslased, on “Roosiaia tolerastid”—kes mõnuga läksid Taasiseseivuspäeva tähistama, kus puudusid pidupäevale kohased suured Eesti lipud, kus mindi austama vihaõhutavat ja selle kätte lämbuvat naist, kes autasustab vanuritele surma ihkajat, on tankide sabas, väevõimuga surma ja valu külvavad okupandid ja nende järglased, nende meelsust sai näha ka pidupäeval, kus ropusuine, hingelt okupant—“vabastaja” endale mingeid “õigusi” nõudis, justkui oleks neist ilma jäetud. Venelane pole siia mitte kunagi mitte midagi head toonud, ainult jõuga oma blatnoi keelt ja samasugust meelt peale surunud. Koletu kurjuse kehastus on aga see kgb, etšniku abikaasa Kaljulaid. Saaks ometi sellisest kurjusest lahti, ehk lööks siin veidigi õhu puhtamaks, seele hingelt peletis võiks minna oma umbkeelse tiblaga Venemaale või tõesti OSCD ,sse rahvuste lämmatajaks. Loodan hingest, ehk on olemas mõni julgem rahvus,kes selle õudse inimese paika paneks.

 3. Lihtsameelne 5 kuud ago
  Reply

  tõlgendaks seda koha nagu Eesti eestlastele, kuid asjatundlikum saab aru, et jutt on kõikidest mutukatest, kes siia pugenud ja senised reeturid siia kutsunud.

 4. Juba 5 kuud ago
  Reply

  Viha-Kersti kuulutas, et olgu või bantu neeger, kuid kui ta tunneb end eestlasena, siis õige eestlane ta ongi. Järelikult MEIE OMA!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.