Lasnamäel näeb laulvate purskkaevude valgusetendust

Foto: Lasnamäe LV

Nii nagu laupäeva õhtul, näeb ka pühapäeval Lasnamäel laulvate purskkaevude etendust, mis algab kell 19 ja kestab hilisõhtuni.

Pea 40 meetrit pikk purskkaevude rivi koosneb rohkem kui 60 eraldiseisvast purskkaevust ning enam kui 50 valguselemendist. Õhtu jooksul saab kuulata ja vaadata muusikaga sünkrooni aetud purskkaevude etendusi ning mida lähemale jõuab päikeseloojang, seda värvilisemaks ja efektsemaks muutuvad ka show‘d. Muusikavalikus on tuntuid lugusid filmidest, klassikalisest muusikast, rokist ja paljudest teistest žanritest, teatas linnaosavalitsus.

“Selle nädalavahetuse purskkaevude etendus Pae järvel on unikaalne show, mida sellises ulatuses näeb Eestis esmakordselt,” ütles linnaosavanem Vladimir Svet pärast laupäevast avaüritust. “Loodame, et algavad Lasnamäe päevad annavad nii lasnamäelastele kui ka teistele tallinlastele suurepärase võimaluse Lasnamäe avastamiseks, kuna programmis on lisaks meelelahutusetendustele ka hulgaliselt piirkonna ajalooga seotud sündmusi.”

Tallinna suurima linnaosa sünnipäeva ehk Lasnamäe päevad kestavad 30. augustini. Kavas on rohelised installatsioonid, kontserdid, vee-show‘d ja ajalooretked.

1 Kommentaar
  1. Mis 5 kuud ago
    Reply

    keeles need purskkaevud laulavad?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.