Nõmme sügispäevad pakuvad meelolukaid vabaõhuüritusi

Foto: Nõmme LV

Selle nädala lõpus neljapäevast pühapäevani toimub Nõmme roheluses ürituste sari „Nõmme sügis“, mille raames saavad huvilised osa nii vabaõhukontsertidest ja -kinost, nautida rabamatka ja külastada traditsioonilist Sõbra sügislaata. 

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis nentis, et tänavu kevadel tuli koroonaviiruse tõttu edasi lükata populaarne ja traditsiooniline Nõmme kevade ürituste sari. „Nõmme kevad oleks toimunud juba 31. korda, aga õnneks on meil ka sügis ning nii otsustasime sel aastal korraldada 6.septembrini „Nõmme sügise“,“ ütles Šillis.

Laupäeval kell 11 võib sammud seada Pääsküla rappa, sest toreda vabaõhukontserdi rabatornis annab Svjata Vatra.

Pühapäeval kella 10-16 toimub Sõbra tänava sügislaat, mis on ühtlasi Tallinna keskkonnasõbraliku liikumise kuu raames toimuva üritusega. Sõbra tänava sügislaadal saab käia kodukohvikutes, kuulata elavat muusikat, soetada käsitööd ja eestimaiseid sügisande ning nautida mõnusat laadamelu. Nõmme linnaosa valitsus on sarnaselt varasematele aastatele ka sel korral linnaosa telgiga laadal väljas.

Sõbra tänava sügislaadal toimub pühapäeval kell 12–15 esmakordselt lastejooks. 300-meetrine distants kulgeb Ilmarise terviserajal, start ja finiš on Sõbra, Rännaku ja Lemmiku tänava ristmikul oleval parkimisplatsil. Rada on tähistatud, kohapeal abistavad ja juhendavad Nõmme noortekeskuste noorsootöötajad. Jooksust on oodatud osa võtma 2–12-aastased lapsed. Jooksul aega ei võeta ja iga lõpetaja pälvib medali.

Kõik Nõmme Sügise üritused on tasuta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.