Kesknoored valisid endale uue juhatuse

Eesti Keskerakonna Noortekogu kongressil valiti uueks juhiks senine volikogu esimees Kristi Rüütel. “Meid ootavad ees suured väljakutsed. Ühelt küljelt peame muutma noortekogu veelgi tugevamaks ja teisalt ootavad ees kohalike omavalitsuste valimised,” ütles Kristi Rüütel. “Minu kui esimehe südameasjaks on toetada meie noori võimalikult palju.”

Kristi Rüütel nimetas aseesimeesteks Valentina Bortnovski ja Ismail Mirzojevi. Juhatusse kuuluvad veel Ilja SchorGerman Levenets, Mark JefimovJevgeni Jermolajev ja Rauno Leuska.

Revisjonikomisjoni valiti Sandra Võrel, Makar Navitski ja Dmitri Šašolin. Lähiajal kinnitab Kesknoorte juhatus peasekretäriks Gerttu Blanki, kes oli ametis ka 2019/2020.

3 kommentaari
 1. Nimed 3 kuud ago
  Reply

  Vaalja, Ismaiil, Iljaa, Kerman, Mark, Seenja, Makar, Tiima räägivad juba enda eest, et tegemist on Estonskaja gubernijaga. Kui veel arvestada et valimisel 10-st hääletajast 9 pole tsuhnaad, siis pole ka ime. Kuid jääb ikkagi küsimus, miks bandel on eesliide kesk-? Eriti kui koostööleping sõlmiti mitte Hiina või Filastiini või Iisraeliga.

 2. Maali Maalt 3 kuud ago
  Reply

  Nende nimede järgi on selge, et, Keskerakonnast on saanud 100% vene erakond.

  • Vene-Iisraeli 3 kuud ago

   banede.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.