Ando Leps 85!

Ando Leps

Täna on väärikas tähtpäev Keskerakonna volikogu liikmel Ando Lepsil.

Võib kindlalt öelda, et üle 20 aasta Keskerakonda kuulunud, endine Riigikogu liige Ando Leps on erakonna üks tunnustatumaid õiguseksperte. Ta on olnud Eesti Vabariigi põhiseaduse ühe eelnõu autor ning osalenud paljude seaduseelnõude koostamisel. Põhjalikult uurinud ja arendanud kuritegevuse võrdlevat käsitlust. Uurinud Eesti, Balti riikide, endise NSV Liidu, Euroopa, eri maailmajagude ja kogu maailma kuritegevust. Õigusdoktorina esitati ta alles hiljuti Stockholmi kriminoloogia auhinna kandidaadiks, mida on nimetatud ka õigusteaduse Nobeli preemiaks. Sel aastal valmis tal ingliskeelne kriminoloogia alane monograafia. Tema harivaid kirjatükke on ilmunud ka Kesknädalas.

Jõudu ja erksat vaimu Andole ka edaspidiseks!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.