Lasnamäe linnaosa vanema otseliin keskendub sotsiaalprobleemidele

Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet

Neljapäeval algusega kell 15 toimub Lasnamäe linnaosavanema traditsiooniline telefonivastuvõtt, mis seekord keskendub sotsiaalteemadele.

„Me alustasime telefoni teel otseliini tegemisega kevadel, kui algas eriolukord, et kohalikel elanikel säiliks vahetu suhtlusvõimalus linnaosajuhiga ka koroonatingimustes. Formaat leidis laialdast kasutust ja me otsustasime seda säilitada. Et viimasel ajal on vaikselt kasvamas nõudlus erinevate sotsiaalteenuste järele, tahame seekord keskenduda just sotsiaalhoolekande küsimustele,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Lisaks linnaosavanemale võtab telefoni teel toimuvast infoliinist sellel neljapäeval osa ka linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Regina Truman. Seetõttu julgustatakse helistajaid esitama küsimusi ka sotsiaalteemadel nagu koduhooldus, toiduabi, toimetuleku toetamine ja nii edasi.

Oma küsimused saavad Lasnamäe elanikud eelregistreerimiseta esitada neljapäeviti kell 15-16, helistades telefoninumbril 645 7780.

1 Kommentaar
  1. gusi gusi gaaa gaa gaaa, jest hotitje-daaa daa daaa ,nje odni k tjebje prisli, nõ gusjatok prinesli 4 aastat ago
    Reply

    MIKS NAD PEAVAD TEILE KÜSIMUSI ESITAMA??? OMAS HÄDAS?!!! NII NAGU TEIE SUVATSETE NEILE TIBUTADA TERAKESI.
    MISPÄRAST TE JA TEIE ÜLEMUSED /ma ei räägi aint LAasnamäest/ ETTEPANEKUID VASTU EU VÕTA EGA TÄIDA RAHVA VAJADUSI JA NÕUDMISI ??????????????????????????????????
    ? KAS SELLEST VÄHE ON KIRJUTET!!!!!!!
    KAS SINA, VLADIMIR SVET, HAKKAD VASTAVALT MINU PROJEKTILE ASJU MUUTMA JA ELLU VIIMA KOGU EESTIS ???????
    Oh, EI SA HAKKA JA SE KONTORITÄIS LASNAS KUI KOGU EESTIS. SEE OMAV. KAELA JÄTMINE SOTS.KÜSIM.
    ON VÄGA LOLL MÕTE, AGA TULUS ENNAST JUHTIVKOOREKIHIKS PIDAVATELE JUPIJUMALATELE.
    SEST VANGLAT HOIDKU KÄPPAS BLATNOID / äraostetud blatnoi e. suka /, VABRIKUT BRIGADIRID JA PENSIONÄRI + KROOIKUTEKARJA KOV-id = SIIS SAAVAD VANGLA DIREKTS. RAHU JA HÕLPU, VABRIKU DIREKTS. SÕNAKUULELIKU TÖÖLISKLASSI JA POLIITIKUD SÜVENEDA VALIMISTESSE, POOLDAJATE STATISTIKASSE JA KAARDISTAMISSE JA BROILERIKASVATUSSE. /broiler ei mune ju peaaegu üldse k veel/

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.