Jaanus Karilaid: soliidsemalt, härra president!

Toomas Hendrik Ilves Foto: Vikipeedia

Riigikogu liige Jaanus Karilaid kutsub oma Facebooki postituses Toomas Hendrik Ilvest olema soliidsem oma väljaütlemistes.

“Soliidsemalt T.H.I, soliidsemalt! Eluaegset presidenditiitlit kandva Toomas Hendrik Ilvese vihaõhutav seisukoht peegeldab kokkuvõtlikult tänase opositsiooni hingeseisundit. Talibanlased lõikavad kõrisid läbi ja lasevad kuklalaskudega naisi maha, nende jõhkrusele on keeruline vasteid leida aga poliitilisest vihast põlev Toomas Ilves pikalt ei mõtle. Tema tõmbab paralleeli Eesti Valitsusega. Ja selline mees ehib end presidendi, diplomaadi ja Eesti maine käilakuju viigilehtedega.

Vihakõne vastu vihakõnega ei saa, seepärast osundame näilisuse ja tegelikkuse karjuvale lõhele mida näeme just president Toomas H. Ilvese näitel. Sotsiaalmeedias postitust avaldades ei pea tegema narko-ega alkotesti, kahjuks. See küsimus jääb praegu vastuseta.

Toomas H. Ilvesele aga soovitaks kepikõndi ja värsket õhku. Eesti on tugev õigusriik, siia ei saa ka president vihast lärmates Talibani külla kutsuda, et valitsust kukutada. Oleme selleks liiga turvaline ja tugevate liitlastega.”

7 kommentaari
 1. Toomas Hendrik Ilves 1 aasta ago
  Reply

  : Eestit juhib keskajas kinni, harimatu ja madalalaubaline Talibani valitsus

  • mnjah 1 aasta ago

   Tõesti või!? No kui nii väidad, siis vast ei näe me seda nätsutavat, kekutavat ja kikilipsutajat ehk tükil ajal siin riigis, väriseb kuskil kaugel, ega Taliban pole ju naljaasi, see võib kõri ka läbi lõigata. Ega sa ju ei julge tulla, karda siis kusagil kaugel ja ära meie pärast muretse, me saame Talibaniga hästi läbi. Huvitav, kas ekspresidendi riigihüvesid annab ka ära võtta, mina igatahes kaaluksin THI hüvedest ilmajätmist päris siiralt. No ei vääri, vaata kust otsast tahad, ei vääri see inimene ei presidendi tiitlit ega hüvesid.

 2. Jane 1 aasta ago
  Reply

  Ilves pole olnud kunagi meie riigi president vaid ainult Reformierakonna president. ta on ebaõiglane poliitik kes pritsib oma viha sinna kuhu pole vaja. Ta on meie riigile palju halba teinud. Ta nõretab vihavaenust keskerakondliku valitsuse vastu ja eks tahab võimule upitada jälle reformierakondlased kes viisid meie elatustaseme viimaste hulka ja muud ei tee kui vorbivad valesüüdistusi tublide inimeste suhtes. Ilves võiks juba meie riigi rahule jätta.

 3. Tomm 1 aasta ago
  Reply

  on eestlust kogu elu vihanud. Väike huvi eestikeelse ajakirja toimetamise abil oli vaid eneseotsimine ning selle viha võimandamine. Oma hingelt on see karaiim jäänud jänkiks.

 4. Eve 1 aasta ago
  Reply

  Jaanus Karilaid on minu lemmikpoliiei sest ta on õiglane, aus ja tark.

 5. robert 1 aasta ago
  Reply

  Kui see pole vihakõne siis mis see on Inimene on vist hinges juba nii tühi et rõõgib mõistusevastaseid sõnumeid Meie rahvast on ta alati vihanud Ja mis moraali oodata mehelt kes abielutruudust millekski ei pea Ilves elas Eestis hästi tänu pugevatele riigiametnikele kes seadusi väänates lasksid tegelase kukrusse hüvesid Meie aga imestame miks meil nii palju korruptante on Mõiste ärma jokk jääb meie riigi ajalukku sajanditeks

 6. Triin 1 aasta ago
  Reply

  Võtke ometi sellelt sõna otseses mõttes jälgilt inimeselt Eesti Riigi poolt makstavad rahad. Üleüldse–kelle taga seisab presidendi-institutsiooni kaotamine. Pange see küsimus Rahvahääletusele koos abielu teemaga. On ju näha, et need inimesed ei ole mitte midagi kasulikku riigi heaks teinud, ainult lõhestanud, halvustanud ja riigi kõhna rahakoti seljas parasiteerunud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.