Kaheksanda korruse rõdult alla kukkunud Märt Sults: mul oli siis vist liiga vara surra

Märt Sults, foto Indrek Veiserik

Ülikoolis teisel kursusel olles kukkus Tallinna Kunstikooli direktor Märt Sults kaheksanda korruse rõdult alla. Tõenäosus sedasi kukkudes surma saada oli suur, ent Sults jäi siiski elama ja nii on tal nüüd aastas justkui kaks sünnipäeva.

“Mis seal ikka juhtus, noorte inimeste värk ju. Kõik need asjad maailmas juhtuvad naiste pärast tegelikult. Läksime medika ühikasse tüdrukutele kultuuri viima ja tavaliselt on ju tudengite ühiselamute rõdu peal kapp ja kapis on alati taara,” meenutas Sults Vikerraadio saates “Käbi ei kuku…” saatuslikku õhtut.

Loe artiklit täispikkuses: https://menu.err.ee/1199236/kaheksanda-korruse-rodult-alla-kukkunud-mart-sults-mul-oli-siis-vist-liiga-vara-surra

2 kommentaari
  1. Jane 4 aastat ago
    Reply

    Soovin Sultsile head tervist ja õnne. Ta on väga positiivne inimes, aus ja töökas ka andekas. Ta sobib suurepäraselt Keskerakonda. Minule oleks ta meeldinud isegi haridusministri rollis.

  2. Friida Meery 1 nädal ago
    Reply

    Imetlusaväärne inimene suure algustähega. Väga, väga töökas. Andekas, suure südamega, õrn ja hell. Temas on varjul palju südamlikkust. Tahtejõuline, mis ettevõetud saab kindlasti lõpule viidud. Tolerantne.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.