Narva linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Tamara Komlova kommentaar

Koalitsioonilepingu allkirjastamine Foto: Ilja Smirnov/Põhjarannik

Narva linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Tamara Komlova kommentaar poliitilise olukorra kohta Narvas.

“Kinnitan, et Keskerakonna, valimisliit Meie Narva ja volikogu saadiku Mihhail Stalnuhhini poolt 27. novembril allkirjastatud koalitsioonileping kehtib. Samuti on jõus kõik osapoolte vahel sõlmitud kokkulepped. Praegu ei ole meil plaanis Keskerakonna fraktsiooni laiendada, kuid oleme valmis erinevaid osapooli ära kuulama.

Ühtlasi tunnen muret Narva elanike pärast, kes peavad oma kohast iga hinna eest kinni hoidva praeguse linnavõimu pärast kannatama. Kõigile on arusaadav, et linnavalitsus on kaotanud töövõime ja sisuliste teemade asemel tegeletakse poliitmängudega. Narva linn vajab uut hingamist ja paremat juhtimist!”

1 Kommentaar
  1. Selge 12 kuud ago
    Reply

    sott: meie oleme head, kõik teised halvad. Mis sest et me kõik Kremli teenistuses oleme.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.