Ratas: vaktsineerimiskava täieneb töö käigus

Vaktsiin Foto allikas: Sotsiaalministeerium

Riigi vaktsineerimiskava täieneb iga päev vastavalt sellele, kuidas laekub uut informatsiooni, ütles peaminister Jüri Ratas riigikogu liikmete küsimustele vastates.

Ratas kinnitas teisipäeval riigikogu liikmete küsimustele vastates, et “vaktsineerimiskava on väga konkreetne ja väga hea”.

Peaminister nentis, et praeguse seisuga pole ühelegi vaktsiinile müügiluba antud. Tema sõnul oli senine info, et esimene müügiluba võiks tulla 29. detsembril. “Nüüd tuli eile [esmaspäeva] õhtul uus info, et täna [teisipäeval] peetakse tõsiseid läbirääkimisi, et müügiluba võiks saabuda juba enne jõulupühi ehk 23. detsembril,” ütles Ratas. Kuna ühelgi vaktsiinil ei ole praegu müügiluba, ei ole võimalik ka kokku leppida tarnemahtudes.

Kuna praeguse seisuga ei ole ükski vaktsiin saanud müügiluba, tuleb riigi vaktsineerimiskava täiendada töö käigus, vastavalt sellele, kuidas laekub uut informatsiooni.

“Eesti on vaktsineerimiseks valmis ja see on kõige olulisem,” ütles Ratas.

1 Kommentaar
  1. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Meie peavoolumeedia püüab Venemaal avastatud koroonavastase seerumi olemasolu kahtluse alla seada. Kuid seal on avastatud juba kolm seerumit ja süstimine juba käib ja kõrvalmõjusid pole. Meie mitmete ajakirjanike teemad on Venemaa halvustamine ja reformierakondlaste valesüüdistuste levitamine.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.