Mustamäel Männi pargis avab laupäeval uksed jõuluturg

Mustamäel Männi pargis avatakse laupäeval jõuluturg, kus on lisaks müügilettidel pakutavale kaubale võimalik nautida head toitu, meelelahutusprogrammi, kauneid valgusinstallatsioone ning tegemist jagub ka lastele.

„2020. aasta on meile kõigile raske olnud ning pidime loobuma mitmetest armsaks saanud traditsioonidest,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, „Mustamäel pole juba palju aastaid jõuluturgu peetud, kuid nägime, et tänavu vajavad inimesed seda helgust ja rõõmu rohkem kui kunagi varem. Nii on avarasse Männi parki rajatud jõulumaa, kus on võimalik teiste külastajatega ohutut distantsi hoides lasta jõulutundel end vallutada.“

Laatsi sõnul on turu korraldamine ka oluline, et pakkuda tegutsemisvõimalust ettevõtjatele ja artistidele.

„Mustamäe linnaosa annab oma väikese panuse sellesse, et ettevõtjad saaksid pakkuda kaupu ja teenuseid ning artistid meelelahutust. Mõistagi on selle juures väga tähtis külastajate vastutustundlik käitumine, et kõik sujuks ohutult ja meeldivalt,“ märkis Laats.

Kauplejad ja meelelahutusprogramm ootavad külastajaid kuni 27. detsembrini kella 11–19, jõululaupäeval kella 11–15. Toitlustuse majakesed on avatud kella 22-ni. Võimalik on saata jõulupostkaart, nautida valgusinstallatsioone ning uudistada koduloomade loomaaeda. Täpsem kava on kättesaadav Mustamäe Facebooki-lehel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.