Kesknädala küsimus: Millal saavad kõik pealinna koolilapsed taas koolipinki istuda?

Vadim Belobrovtsev

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev:

„Praeguseks on meil olemas valitsuse otsus, mis ütleb, et kõik Tallinna koolilapsed saavad koolidesse naasta juba 25. jaanuaril.

Olukord viiruse leviku taandumise mõttes on hakanud muutuma paremaks. Kui vahetult enne talvist koolivaheaga tõi iga päev Terviseametilt kohe mitu sõnumit selle kohta, et üks või teine klass on saadetud eneseisolatsiooni, sest on leitud järjekordne nakatanu, siis koolivaheaja järel on selliseid sõnumeid senini tulnud ainult paar tükki.

Me väga loodame, et see nii jätkub ja lapsed saavad riskivabalt kontaktõppele tagasi tulla.“

2 kommentaari
  1. Larry Fox 4 aastat ago
    Reply

    Pakume igasuguseid laene madala intressimääraga, 3%. Võite laenata mis tahes tähtaja jooksul 1–25 aastat ja laenata mis tahes summas 2000–50 000 000,00 naela mis tahes eesmärgil. Võite kandideerida whatsappi kaudu: +14092051142 või e-posti aadressil larryfox2017@hotmail.com

  2. Laps 4 aastat ago
    Reply

    läheb kooli siis, kui laps ise tahab. Jääb ära igasugune ahistamine, et sel päeval ja sel kellaajal olgu koludega kohal.
    Õppimine on meil muudetud vähetähtsaks. Tähtis on sündida rikkuri või ametniku lapsena, siis läheb kõik tutvuste rada mööda edasi. Ja igasuguse möla ajamiseks pole üldse haridust vaja. Praegused juhid on selle ehedad eeskujud. Nagunii teevad nõunikud kõik ära. Kuid nõunikuks saamiseks tuleb sündida juba targa või neegri lapsena.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.