Keskerakonna uueks peasekretäriks saab Andre Hanimägi

Andre Hanimägi

Keskerakonna juhatus kinnitas täna, et erakonna uueks peasekretäriks saab senine Haabersti linnaosa vanem ning erakonna endine avalike suhete juht Andre Hanimägi.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et eelseisvad valimised ning erakonnas läbi viidud ümberkorraldused vajavad uut lähenemist, et Eesti vanim erakond oleks veelgi tugevam. „Hanimägi tunneb erakonna toimimist ja liikmeid ning on muuhulgas panustanud erakonna edusse viimasel kolmel valimisel. Ta on nii erakonna avalike suhete juhina kui ka linnaosa vanemana tõestanud ennast võimeka juhina, kes oskab leida lahendusi, suhelda nii erakonna liikmete kui ka meediaga ning esitada uusi ideid ja neid ellu viia,“ selgitas Ratas juhatuse valikut.

Hanimägi tänas juhatust usalduse eest ning sõnas, et amet ei saa kahtlemata olema lihtne ning tööpõld on lai. „Keskerakond on valitsuserakond ja meie juhtida on mitmed omavalitsused, sealhulgas ka pealinn, mistõttu meie vastutus oma valijate ja kogu Eesti inimeste ees on eriti suur. Soovin peasekretärina esmajärjekorras kasvatada usaldust erakonda nii meie valijate kui ka kõigi teiste seas, parandada suhtlust erakonnaliikmete vahel ning loomulikult viia erakond oktoobris kohalike omavalitsuste valimistele tugeva ja eduka jõuna,“ rõhutas Hanimägi.

Ta lisas, et linnaosavanemana ta ei jätka. „Haaberstist lahkumine on väga raske ja kurb otsus. Tänan kõiki oma kolleege koos tehtu eest ning linnaosa elanikke. Mul on siiralt hea meel, et viisime ellu mitmed uued algatused ning sain algust teha oluliste projektidega, millest mitmed valmivad juba sel aastal ning jäävad linnaosa kujundama ja elanikke rõõmustama,“ ütles Hanimägi.

Hanimägi alustab erakonna peasekretärina tööd 8. veebruaril.

5 kommentaari
  1. Kas 4 aastat ago
    Reply

    hakkab tegema priidikut või saame uue mõiste, et tegi andret?

  2. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Tubli ja tark mees–tõeline keskerakondlane.

  3. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Ei ole kerge amet aga see mees saab hakkama ja loodame et reformierakondlsed ei sekku sest on nüüd võimul. Ja ehk jätab kapo ka keskerakondlased rahule. Edu töös tublile inimesele kelleks on Hanimägi. ta on igal pool suurepäraselt hakkama saanud ja pole kedagi laimanud.

    • a 4 aastat ago

      See kommentaar on musternaide USA vabamuuripoliitikast Eestis omaarust ule v6etud 2 suurparteisusest.

      K6lab igatahes nii: Tuleb lihtsalt kaassuurpolitvaraste maffiaga saak pooleks teha, et m6lemad seltskonnad vabaneksid v6imalikult ruttu ja jaadavalt jalgu purevatest paleekoertest.

      24.01.2021 6htused Paikesesara riikliku kanali, RTR, saates Puhapaeva6htu igatahes tegi 1 osaleja SENSATSIOONILISE AVALDUSE. Sisult: Trumpi seni uleelanud jankivabamuurias (USA-s) toimub nuud kindlalt nii Vabariiklastest kui Dem-idest pereheitmine KOLMANDASSE ERAKONNAMONSTRUMISSE.

      Mis te arvate, kas senise eesmarkidele reaalselt vee peale saamise edukusega Helmela mangib selle 3. Erakonna rolli Eesti poliitikas valja ja kas
      meil on 6nnetust oodata selle saabumist ka umbes 150 aastat?


      “Ehk jatab KaPo ka keskikad rahule?”

      KaPo jattis keskika rahule, kui viis taide 2011 Seenelkaigus ettereklaamitud 666 Mustade j6udude plaani, et Edgar peab olema 2015-ks jala jagu luhem, ulejaanud 13 500 kekserakondlast tasalulitatud ja 1500 reeturit ja araostetut
      saavad vahepeal m6nikummend miljonit eurot omajopede firmade kaudu tagataskusse pista paari aasta jooksul.

      KaPo kasum sellest oli umbes 20-100% Hundisilmalt saadud 300 000 eurot vaart rahast + % labi kiirlaenukontorite juurde teenitud intressidest kuni osa raha tagastamiseni.

      Vaevalt talle Toompea kontorist Soome “tankisti” kaudu poliitiliselt valja pestud 1,5 miljonist enam midagi eraldati. Aga mine tea, Egas Luise tanava tuleva, sisult rahvuse kiibistuskeskuse koha paele igaveseks parklat kavandatud pole?

      Ratas lihtsalt otsustas korrutada aja 2-ga, honorari 10-ga ja jagada seda konservijatega (loe: auruventiilidega, nagu see on tavaparaselt olemas iga impeerriigi nutuvabamuuri poliitikas)

      Nagu laupaeval, 23.01.2021, kl.14 perega Vene saatkonna ette oma poliitilist saatust uudistama lainud Anti utles, et Odinid on ju interneti sotsiaalkeskkonnas taiesti aktiivsed,

      sellepeale, et ma tuletasin talle meelde, et seni avaliku arvamuse kohaselt rahvakonserviga poliitkatustatud Siseministeerium ei pidanud rahvus(riigi)kohaseks 2018 Odinlale 10 000 eurot eraldada

      (ma ei hakanud talle seekord kull meelde tuletama, et seejuures on olnud massoon Reinsalul Valitsuses voli uhada kumneid ja sadu miljoneid eurosid sunduurnikele meksmata raha malestisrahapesusse ja seni 800 aasta anastust meie orjapeakestesse komposteerivatesse me ristiloomislatesse, meie nutuvabadusse muurimiseks).

      Ei tea Hanimagi kohta miskit k6ssata, aga laiemasse avalikku ruumi pole poliitkatus teda igatahes oma m6tteid valjendama lasknud ega saatnud. Seega on ses suhtes temasse suhtutud, kui varubroilerisse.

      Head meikardamist, Hanimagi. Loodame, et see ei jatku peagi Valgevenest Eurojuutla halli punapassiga poliitvarastatute, sisult ESPLA Mossadi Gladio-B k6ril6ikajateks muudetute haualt, Donbassist reportaazhi tegemisega, ega suukorvistatult Brusselis Bolti matkimisega.

  4. mitte vaamuuri-A, vaid ikka Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.