Keskerakond näeb Tartu linnapeana Jaan Tootsi

Jaan Toots

Keskerakonna Tartu piirkonna juhatus kinnitas möödunud nädalal Jaan Tootsi erakonna Tartu linnapeakandidaadiks ja ühtlasi kohalike valimiste esinumbriks Tartus, kirjutab Tartu Postimees. 

Erakonna Tartu piirkonna esimees Jaan Toots ütles, et teisi kandidaate üles ei seatud ja tema poolt hääletasid salajasel hääletusel kõik 12 juhatuse liiget, üks juhatuse liige ei osalenud koosolekul.

Toots teatas, et valimisteks on tal kolm peamist punkti: esiteks linnahalli ehitamine ja teiseks lasteaiatasu kaotamine järk-järgult nelja aasta jooksul. «See maksaks Tartule 4,1 miljonit eurot aastas ja see on linnaeelarvele jõukohane,» lausus ta.

Kolmandale kohale seadis Toots rohepöörde hoogustamise teema. Tartus on tema sõnul juba andnud Keskerakonna nimekirjas kandideerimissoovile kinnituse 35 inimest.

Järjestust nimekirjas ei ole veel arutatud.

BNS

6 kommentaari
  1. Jane 4 aastat ago
    Reply

    Siis tuleks Tartusse üle hulga aja üks tubli linnapea.

    • miilitsat ongi vaja 4 aastat ago

      Vana NSVL miilits ja suur armukaunidus teeb linna ruttu puhtaks.

  2. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Keskerakondlik valitsus oleks Tartusse hädavajalik- Jaan Toots sobib sinna hästi. Peab veel julge ka olema sest mõned teised võimule soovijad võivad leiutada valesüüdistusi nagu neid on mitmeid olnud tublidele inimestele. Aga loodame et Toots saab linnapeaks ilma kõrvaliste mõjudeta.

  3. Kas 4 aastat ago
    Reply

    tõesti arukamat polnud enam võtta?

  4. uskmatu-toomas 4 aastat ago
    Reply

    Kas mehega pole seotud mitmeid skandaale minevikust aga kellel neid ei ole st.igati austusväärne partner Seli`le !

  5. Jaan Tootsile. 4 aastat ago
    Reply

    Hoia ennast puhtana. Keskerakonna juhid on reeturid. Kaja Kallas nüüd hävitab seda erakonda. Varsti see erakond kaob. Keskerakond tantsib varaste muusika järgi.
    Hoia ennast puhtana ja mine üle mõnda teise erakonda. Savisaare ajal oli kesk puhas. Oma erakonna reeturid kukutasid Kallaste abiga ta reetmise teel. Reeturid surevad reeturitena ja ad reedavad pidevalt edasi.
    Vanasti öelödi, et reetureid ootab surm. Meil tegelikult ootab prügikast. Seegi hea.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.