Urmas Sule: nädalavahetuseks saavutasime kolm negatiivset rekordit

Koroonaviirus. Foto:: Vikipeedia

Terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Urmas Sule märkis esmaspäevasel pressikonverentsil COVID-19 leviku olukorra kohta Eestis, et nädalavahetuseks saavutati kolm negatiivset rekordit.

“Meil pole olnud õnneks päeva, kus haiglaravi oleks vajanud 100 inimest, kuid oleme olnud väga lähedal sellele. Esmakordselt on haiglaravi vajamas 626 inimest tänasest. Kui vaadata viimase ööpäeva numbreid, siis 63-st haigestunust, kes hospitaliseeriti on 46 põhja regiooni haiglates ning lõviosa neist Harjumaalt,” ütles Sule

Sule sõnul saab prognoosi järgi öelda, et see ei ole lagi.

“Tegeleme aktiivselt täiendava tööjõu värbamisega. Igal haiglal on see natuke omamoodi, mis on mõistetav. Väljakutse hakkama saada on tõsine,” nentis ta.

Terviseameti nakkusosakonna juhataja Hanna Sepp märkis, et eelmisel nädalal jõuti 9750 haigestumiseni nädalas. “Juurdekasv on 22 protsenti ja see näitab üleriigilist epideemilist levikut,” ütles Sepp.

Suuremad haigestumised on tema sõnul Saaremaal, Harjumaal, Ida-Virumaal ja Lääne-Virumaal ja veidi madamal tasemel teistes maakondades ja ka Lõuna-Eestis.

“Haigestunute vanuselises jaotuses on kõige suurem haigestumus 15-30-aastaste hulgas ehk suurim just selles grupis, kus on kõige rohkem sotsiaalseid kontakte,” nentis ta.

Sepp märkis, et praeguseks tuvastatud 178 UK-tüvega juhtu ja üheksa LAV-i tüvega juhtu. “UK-tüve levik on püsiv, kuid see pole süüdi sellest, et nii palju on haigestumus tõusnud,” selgitas ta.

“Enim on nakatumisi pereringis ja tööl ja enamlevinud nendes kollektiivides, kus puudub kaugtöö tegemise võimalus. Teadmata nakatumiste osakaal on jäänud 30 protsendi juurde,” ütles Sepp.

Sepa sõnul on olukord väga tõsine ja nakatuda võib igal pool. “Väga ouline on, et peetaks kinni piirangutest,” ütles Sepp.

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik nentis, et vaja on tegeleda samal ajal mitme asjaga ehk nakatumise allatoomisega, testimisega ja sekveneerimisega.

“Kõigi kolme väljakutsega me tegeleme. Samas on selge, et üheski osas pole tipphetk käes. Tööd jagub ja kriis kestab kindlasti veel kuid,” märkis ta.

Kiige sõnul on seetõttu vältimatult vajalik lisaeelarve koostamine. “Oleme kaardistanud ka võimalikke lisaressursse. Tervishoiusektor, kuhu pole võimalik kutsuda inimesi tänavalt appi. Oleme suhelnud ka tervisekõrgkoolidega, meditsiinijuhiga, kaardistamaks viimaste aastate õetudengeid, et oleks võimalik Covid-19 osakonnas panustada. Tean, et Tartu ülikool on omaltpoolt samamoodi siin ette valmistamas, kuidas tudengeid ravitöösse kaasata,” rääkis Kiik.

“Ma ei väsi kordamast, et haiglaravi vajavaid inimesi on Eestis palju. Haiglatel pole võimalik öelda, et tänasest me tegeleme ühe haigusega. Haiglad peavad suutma tegeleda nii pandeemiaga kui ka muude tervisehädadega inimestega,” ütles Kiik.

13 kommentaari
  1. See on mürgitamine 3 aastat ago
    Reply

    Soome parlament võttis seaduse vastu, söögikohad lähevad homsest kinni – üks rahvasaadik sõdis vastu
    Autor eestinen
    Soome parlament kinnitas valitsuse esitatud seaduseelnõu, mille kohaselt suletakse homsest, 9. märtsist söögikohad, seda esialgu kolmeks nädalaks.
    Sulgemise otsus jõustub keskööl vastu homset, 9. märtsi. See puudutab koroona ulatusliku leviku ja kiire nakatumiste arvu kasvu faasis olevaid piirkondi ehk valdavat osa Soomest, vahendab Iltalehti.

    Põlissoomlaste erakonnast kõrvale jäänud rahvasaadik Ano Turtiainen kutsus aga ettevõtteid üles keeldu mitte järgima. Ta on juba varem öelnud, et koroonasse surevad need, kes muidu nagunii sureksid. Nüüd ütles ta, et koroona on vandenõu, millega kehtestatakse Euroopa Liidu võim Soome üle. Eesmärk on Soome majandust nõrgestada, et seda oleks võimalik üle võtta.
    Turtiainen ütles muu hulgas, et näiteks Rootsis nakatuvad ja surevad põhiliselt migrandid, kes on tõmmud. Selle põhjuseks on asjaolu, et põhjamaises kliimas ei teki neil piisavalt D-vitamiini. Turtiaineni väitel on ka Soomes enamus intensiivi sattunutest mustanahalised ja migrandid. Seetõttu pole õigustatud, et mustanahaliste migrantide tõttu piiratakse ülejäänud ühiskonna tegevust.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      ÜLESKUTSE SISEMINISTER KRISTJAN JAANILE JA KÕIGILE POLITSEINIKELE JA KAITSEPOLITSEINIKELE, KES ON SEALHULGAS NII ENDI RAHVUSKOGUKONDADE SISEMISE SOTSIUMI KUI PIIRI KUI KA EESTI PIIRI VALVURID!


      8.03.2021. AK-s oli telefoniintervjuu KAJA KALLASEGA. Kuigi temast otse telepilti ei olnud, siis tema
      suulise jutu käigus oli selgelt äratuntav, et TA ISE EI OTSUSTA EESTIT PUUDUTAVATE OTSUSTE ÜLE. Sellest annavad tunnistust talle iseloomulikult küllalt lühikesed, aga siiski äratuntavad MMM-pausid ja eriti uimase häälega rääkimine st pingsalt selle jutu meeldetuletamine, mida ta on suht lootusetult üritanud pähe õppida või mille kohta üritab oma sõnadega loogilist juttu kokku panna (nagu koolitüdruk).

      Tema isa, SIIM KALLAS, on Eesti üks suuremaid poliitilisi riigivargaid (Anti Poolametsa ja Virkko Lepassalu „Kallase Afäär”): Hoiukassa 500 000 NLrubla, Eesti Panga 10 000 000 usd, millest 5 000 000 usd Berlusconi ja New Yorki juut-vabamüpürlaste heaks toimetava Cosa Nostra (endise Sitsiilia) maffiale, VEB-fondi 47 000 000 usd, alates 2015 suvest EL-st 600 000 000 000 eurot aastas volinikuna väljakuulutatud abist Ahvlale (neegrite Euroopasse ja USA-Kanadasse mahitamiseks läbi sundtoomise) ja kokku seni 6 000 000 000 000 (6 triljonist) eurost EL ESM-i, sealhulgas seni 15 000 000 000 Eestist Riigikogude poolt varastatu (avalikeesti.ee, nr 3, lk 6, lõpp ja lk 7)

      ja VABAMÜÜRLASTE (Rottsildi-Macroni Prantsuse) AULEEGIONI ORDENI NING ROOMA(JATE?) KLUBI (vt et.wikipedia.org) JUHTLIIGE, KELLE KAUDU (peale ROOTSI KUNINGAKOJA SERAFIMI ORDU T.H.ILVESE, kelle ees lipitsemisest sõltub ilmselt Ringvaate homola eelarvenumber väga, sest 8.03.2021 rõhutasid nad, et tegid saates juttu koguni 4 ilvesest) peamiselt ROCKEFELLER alates 2010 oma A.D.L. FOXMAN´likku MAAILMA LUKKUKEERAMISE asju Eestis korraldab (RahvuslikTeataja.ee, 1-2021, lk 1).

      KAJALE OLULINE TEMA POOLT ÖELDUD SÕNUM OLI AK-S, ET TEMAARUST ON SISULT RIIGI ELANIKE VANGISTAMINE JA SELLEGA VAKTSINEERIMA SUNDIMINE (MILLE VARJUS ON IDEAALNE VÕIMALUS TULNUKAID MISIGANES KOGUSES RIIKI TUUA) NÜÜD LOOMULIKUNA TEMA POOLT KEHTESTATAV JA SEDA EI PEAGI NIMETAMA ENAM ERIOLUKORRAKS.

      VASTATES KÜSIMUSELE HAIGLATE OLUKORRAST OLI SELGELT ARUSAADAV, ET KAJA SEDA PÕHJUSEGA MINGIKS MEDITSIINILISEKS ERIOLUKORRAKS EI PEA JA ÜLDSE ON SELLEGA SEONDUV TALLE MITTEOLULINE NING TA EI KAVATSE SELLESSE SÜVENEDA, ET KAS VÕIMALIKUD „COVID-19-KS” NIMETATAVA VIIRUSE TÜSISTUSED TEKITAVAD KA TEGELIKULT KELLESKI EESTIS TAVAPÄRATUST MEDITSIINIOLUKORRAST RASKEMAID OLUKORDI JA KUIDAS TA NÕUTUD VAKTSIINIMINE VÕIB INIMESTEL TERVIST KAHJUSTRADA ROHKEM KUI MITTEVAKTSIINIMINE.

      Peaministrit asendavad ametlikult, tema isolatsioonis viibimise ajal

      (TEGELIKKUSES ON KAJA KALLASEL VAJA OLLA AMETLIKUST TÖÖST EEMAL SELLEKS, ET AVALIKULT EI OLEKS KA MITTE-VABAMÜÜRLASTEST PEAMINISTRI ABIDEL JA TOOMPEAL TÖÖTAVATEL AMETNIKEL NING RIIGIKOGULASTEL VÕIMALIK NÄHA, KES, ROCKEFERLLER-2010-COVID-2019 VABAMÜÜRLASTEST, NÜÜDSES, ERITI EESTI LUKKUKEERAMISE, FAASIS TEMA JUURES KÄIVAD JA KES TALLE HELISTAVAD)

      Aab ja Pentus.

      Vabamüüristatud AK homo-juutla oli, selleks, et me ugrisid eriti kindlalt omaaarust lollitada, teinud nende mõlemiga intervjuu.

      Kuna Aab on põhimõtteliselt ugri, kuid sattunud lihtsalt väga halba seltskonda, siis on tema puhul juba pikemalt naha, et ta(nagu näiteks niisuguses olukorras tshuvashid seda massiliselt on) on juba pikalt alkoholi kuritarvitanud, kuna tal ei ole enam Edgari seltslonna moodi ühiskondlikku võimsat tuge, ning see tarvitamine on kasvanud üle vähemalt perioodiliseks alkoholismiks.

      Sellegipoolest oli AK TEINUD LIHTSALT DEKLARATIIVSELT MITTEMIDAGIÜTLEVA INTERVJUU ILMSELGELT, END PURJU JOONUD JA MITTE KAINEKS SAANUD TUMEDATES PÄIKESEPRILLIDES JAAK AABIGA, AABILE PEALESUNNITUD SISULT UGRIDE MASSTAPMISE KAVA OLUKORRAS,

      (Noorelt surnud…, Õhtuleht, 5.03.2021, lk 2)

      JA LISAKS KA KEIT PENTUSEGA

      (KELLE MEES, RAIN ROSIMANNUS, ON OLULINE LÜLI RAHVUSVAHELISES JUUT-VABAMÜÜRIS, ERITI IDA-AASIAS, KUNA ON RIIKLIKU SÕJALIS-STRATEEGILISE ETTEVÕTTE, ARSENALI, HÄVITAJA JA KASUTANUD KA TANKISTIFIRMASID SINGAPURIS, KUST ON PÄRIT EESTI ÜKS PIKAAJALISIM VABAMÜÜRLASTE POLIIT-ÄRI TANKIST, SONNI ASVANI, KELLE ÜLESANDEKS ON OLNUD VÕTTA ÜLE KEHRA PABERIVABRIKU POLIIT-LAGUNDAMISEST ÜLEJÄÄNUD RIISMED JA LUBADA VABAMÜÜRLASTEL TEHA KOPLI TÄNAVA KANGAVABIKU ASEMELE KAVANDATUD PILVELÕHKUJAD KOOS ODESSA-HOLLYWOODI JUUTIDE MAAILMA VABAMÜÜRLIKU LGBT-BLM-KINO AJUPESU KESKUSEGA),

      kel oli millegipärast teadus-vabamüürlaste poolt (sel ajal oli rektoriks väidetavalt Keskerakonnameelne linnauurija) juba 2000-te alguses voli kleepida kogu Peda koridore regulaarselt täis Reformi oraava-plakateid ja kelle kooliõest sisult ugri rahvuse suhtes kaaskurjategija korraldas 2020 pandeemia-RMK-vikerkaare-hipide laagri, kuhu kutsuti Eesti väidetavat rahvuslikku valitsust välja sööma oma anonüümsete diversantjuhtidega hipisid üle Euroopa, mille kohta oli mäletatavasti 20.06.2020 Õhtulehe lehel 2, intervjuudest selgelt ohuhinnanguna aru saada, et seal kavandati Utöya, Priisi ja Uus-Meremaa vabamüürilaste Ristikirikulinna sarnast Mossadi Gladio-B kõrilõikajate rünnakut (Terroritegusid panevad toime võimud ise, RahvuslikTeataja.ee, 1-7 nimber, 2017, lk 10-11 sari).

      Eelnevalt teatas AK reporter, et VALITSUS ON JUBA SISULT ÄRAKULUTANUD, SISULT SEEGA VARASTANUD OMA VABAMÜÜRLASTELE

      (kui vaadata, kuis on mõttetut Saksa „covid-19” laevaliini 2020 rahastatud riiklikult Tallinkil, mis firma on juba angselt USA-s elava seto pool-juudi, Pandi poolt konstrurueeritud, koos Odessa juutide maksupiraadisadamat, Porto Francot esindava juudi, Hillar Tederiga ja Texase vabamüürlaste umbes sajandivanuse AECOMI MRP RBalticu Go-Rail-Bus Eesti kõrgvabamüürlase, Tiit Pruuliga, vabamüürlaste TalSinkiga kokkumänguks, mis teostab nuud Hodorkovski Ida-Ugrilast varastatud naftaraha eest seda plaani; Pruuli esindab ka Turismifirmade Liiitu, mis pressis Ratase Valitsuselt Stenbocki majas,Toompeal välja 5 500 000 eurot riiklikku toetust, kusjuures seal oli toona koos enamus ministreid ja Riigikogu erakondade fraktsioonide otsustajaid, kuid see koosolek oli avalikkuse eest VÄGA KIIVALT VARJATUD ja avalikustati õhtuses kl 21 AK-s vaid seetõttu, et ma marssisin puht juhuslikult Karabahhi sõja vastase plakatiga Stenbocki ette protestima ning nägin kuis Pruuli sellelt koosolekult sõbralikult majandusminister Taavi Aasa autos lahkus, kus tal oli hea võimalus 5 500 000 eurost näiteks 550 000 eurot honorari tagasi anda, ja kus ma läksin rääkima Stenbockist väja tulnud Valitsuse nõunikuga, kes mu küsimuse peale, et mis koosolek see on, küsis omakorda Stenbockist seejärel väljunud LGBT-ministri Tanel Kiige käest, et kas nad teevad selle koosoleku kohta ka pressiteate; kusjuures enamus maa-turismitalusid ei saa sellest toetusest midagi, aga Rotary klubi vabamüürlase, Nõgese juhitud Tallink on oma töötajates tööpostil täielilult vabanenud, neid koju ilmselgelt moraalselt suitsiiduma saata tahtes, ja paneb ise riigi kaudu vabamüürlikult sisult varastatud miljoneid tasku, selmet OraavaRatas-Kõlvart oleks jätnud Edgari Tallinna Ühistupanga, koos tallinlaste 2-5 000 000 linna eelarve rahaga ja lisaks osanike hoiusterahaga Coop-vabamüüri-juutlale kinkimata ja Tartu Hoiu-Laenu Ühistu raha, Andro Roosi meelitamise kaudu RSR-Keski samas suunas liigutamata ning valitsus oleks lasknud oraava-juut-vabamüürlaste Tallinki rahulikult pankrotti, hoolitsenud selle eest, et riikliku läbirääkija kaudu (kas keegi üldse mäletab, et selline ametikoht on ka olemas, igatahes vabamüürlaste poolt on selle täitja ära ostetud?) oleks tagatud riigitoetustest esmalt töötajatele elatisraha kuni „pandeemia” lõpuni ning, et vähemalt 3 laeva oleks pankrotipesast müüdud kogukondade ühisrahastusele, nagu ma juba enne 2018 suve Klandorfile ja muudele tähtastele linnaisadele Reidi tee asenduskava saatsin, ja need laevad toimiksid Soome ja Rootsi liinil edasi ja ei tekitaks suitsiidimasinat ja sotsiaalselt Valitsuse poolt nimelt konstrueeritud katastroofi nii, et pole tagatud juba varem Soomes orjavaile 100 000 Eesti inimesele kohta kodumaal, sisseostetavate lõunamaa orjade asemel)

      VALITSUSE RESERVFONDI (ILMSELT SIIS KA HAIGEKASSA UMBES 1 000 000 000 eurot, mida on poliitkuritegelikult juba mitmeid aastaid Valitsuste erakonnapoliitilise kasu eesmargil, omatahtsi ja ilma tõõtajatest omanike mandaadita Valitsuste poolt kanditud)

      SIIS ASTUS (NIMELT HAIGLAHOOVIS, ET RÕHUTUTADA VABAMÜÜRLIKULT, ET MUIDU EESTI ÜHISKOND MINGEID VAHENDEID ELUKS EI SAA, KUI POLE LASNUD ORAAVA-JUUTLAL END TÄIELIKULT VAKTSIINI ABIL SANDISTADA VÕI TAPPA VÕI KIIBISTADA JA IGAVESEKS LAENU-ORJADEKS TEHA) kaamera ette

      KEIT PENTUS, KES KUULUTAS, ET NENDE SISULT FOXMANLIK RAHVUSTAPUVALITSUS VÕTAB NUUD VEEL HIIGELLAENU, MILLE ALUSEL ALLES MEID VANGUST VÄLJA VÕIB LASTA (SISULT ME EI SAAKSKI VÕLAVANGIST ENAM RAHVUSENA JA OMAMAJANDAVA RIIGINA VÄLJA, KUI SEDA VALITSUST ORGANISEERITUlT KOHE MINEMA EI KIHUTA JA KURJATEGIJATENA TEENITULT VANGI EI MÕISTA)


      Tartu Ülikooli teadlaste uuringu põhjal on tehtud kindlaks, et geneetiliselt on eestlastel (täpsemalt siis eesti ugridel) valk, mis ei lase väidetavatel covid-viiruse osakestel tekitada eestlaste organismis niisugusel määral äkilisel vastureaktsioonil, et sellega laasneks enamikul juhtudel need ägedad tagajärjed, mis tekitavad suuri tervisepiinU, kaasuvaid tõsiseid tervisevaegusi või surma.

      On olemas ka teaduslik uurimus, mille alusel etnoloogia naisuurija väidab, et eestlased (ugrid meist) on ugride seas kõige valgemate inimeste omadustega (kahjuks viiteid mul ei ole, kuna neid praegu otsida pole võimalik, otsige ise).

      Nende uurimuste põhjal võib teha järelduse, et kui sionistlike, ADL foxmanlike juutide riigikogulaste külje alla, osaliselt sisult ka Riigikokku pugenud õõnestajad on eelnevalt lagundanud oma Eesti vabamüürlastest käpikute kaudu Tallinna Farmaatsiatehase ja nüüd on meil olukord, kus keegi väidab, et me oleme sunnitud kogu Eesti vangistama, et kõik laseksid end vaktsineerida mingi üldiselt, ülemaailmselt geneetiliselt keskmiselt ühtlustatud ja nende kriteeriumite alusel väljatöötatud vaktsiiniga, siis võib sest teha järelduse, et see on MEDITSIINILISES MÕTTES GENOTSIID.

      Kuna IRJA LUTSAR on koguaeg tüüpilise vabamüürlase olekuga, mis väljendub tema sotsiaalselt selges ebaintelligentsuses ja seega ebausaldusväärsuses (täpselt samamoodi, nagu juut, esivabamüürlane ja sisult 7 600 000 tulnukat Eestisse sisseosta tahtev Tarmo Soomere), kasvõi ainuüksi selle kaudu, et on kasutanud mitu korda tele-eetris väljendit, et kõik kovidhaiged tuleb RAJALT MAHA VÕTTA, ja

      ANDRES MERITS, ANDES REIKOPILE INTERVJUUD UMBES 1 KUU TAGASI, OLI KOGUAEG OLEKUGA, NAGU TA EI TAHAKS NII VALETADA, EI VAADANUD KAAMERASSE, VAID ENDA ETTE PAREMASSE ALANURKA NING IISRAELIST RÄÄKIDES HAKKAS TUGEVALT KOKUTAMA, KUIGI EI OLE KOGELEJA,

      siis sellest järeldus, et NEED EESTI TEDUSES MÕJUSATE VABAMÜÜRLASTE POOLT EESTI „COVID-19” VIIUSE ESIASJATUNDJATEKS NIMETATAVAD ON PIISAVALT TÕESTANUD AVALIKULT OMA EBAUSALDUSVÄÄRSUST JA NEID EI OLE PÕHJUST USKUDA.

      SAMUTI ON LUGU JUUDIST DOKTOR ANATOLI POPOVIGA, SEST ENDINE EESTLASEST MUSTAMÄE HAIGLA JUHT KAJASTAS SELGELT KÕIGIS AJAKIRJANDUSVÄLJAANNETES, ET TEDA TÕRJUTAKSE POLIITILISELT JÄRJEKINDLALT EESTI MEDITSIINIS POLIITILISELT OLULISIMA HAIGLA, MUSTAMÄE PERHI JUHI KOHALT JUST SEOSES COVIDIGA KAVANDATU TÕTTU. LISAKS DISKREDITEERIS POPOV END VABAMÜÜRLASTE KLOUNIKS ISE, KUI AVALDAS JAANUARIS 2020 ÕHTULEHES UUDISNUPU, ET TEMA TAHTIS NAVALNÕI EESTISSE RAVILE TUUA, KUIGI SAMAS ÜTLES, ET EESTIL PUUDUB TAOLISTE AINETEGA MÜRGISTUSTE RAVI IGASUGUNE KOGEMUS.

      Seega oleme olukorras, kus ilmselgelt, JUHUL, KUI KEEGI LEVITAB SIHILIKULT DIVERSANDINA „COVID-19”-ks ÜLDNIMETATAVA VIIRUSE MINGEID VÄGA OHTLIKKE TÜVESID EESTIS

      (näiteks neid, mida nimetatakse Inglise ja Nigeeria omadeks, kui me peaksime seda sõnakasutust uskuma, vaatamata sellele, et meile „covid-2019” rahvustetappu tegevad, alates 2010 korraldanud Rockefelleriga seotud, st kõik Maailma juut- vabamüürlsed tahavad ka lihtsalt, võib-olla ilma mingi tapva viirusetüve olemasoluta Inglismaal, Inglisemaa (ja iga riigi) iseseisvat kuningannavõimu hävitada, kuna see saar ei taha enam alluda nende süsteemile, sest Inglismaa on kõige esimesena teadaolevatest kaasaaegsetest imppeeriumitest hakanud loobuma oma imperialistlikust-juutlikust ülemvõimust ja naasnud taas oma saareinimesteliku kangekaelse ja isesesva rahvushõimliku jonnakuse juurde; Nigeeria ja üldse Ahvla on vabamüürlastel aga koguaeg olnud AIDSi, malaariasse jms Maa pärisrahvaste masssuremise avaliku sisendamise koht ja niikuinii ei hakka vabamüürlased sinna oma vaktsiine massiliselt viima, sest Maa-inimese maksimaalse 16 energoakanali asemel on kuulukse (liveinternet & 5010089 & 233047090) negroididel vaid 6 ja juut-vabamüürlaste nukujuhte moodustavatel halli rassi omadel endil 10, mille alusel võib järeldada, et hallidel kardinalidel ei ole endilgi mingit stiimulit negroididega seguneda, sest nad muutuksid siis millekski, lihtsustatult üldistades, Mangi Grete sarnasteks; Ahvlas ei suuda keegi niikuinii viiruse eest maksta, sest vabamüürlased pole neile sealt varastatavate loodusvarade eest vääriliselt maksnud; ainus stiimul on neil tuua oma Ahvlas tapatalgutelt, kui neid seal „covid-19”-na üldse esineb, alles jäänud neegrid Euroopasse ja USA-Kanadasse, et segada siin-seal rohkem energiakanaleid omavate rasside veri niivõrd madalaks, et me muutuksime neist endist võimetumaks 16+6=22/2=11 ning veresegamatute rohkema arvu energiakanalite omajatega paljuneda ise 10+16=26/2=13),

      SEST EESTLASEID-PIDI VÄGA TÕENÄOLISELT TAVALISED (VÄHEMALT SEDA TÜÜPI) VIIRUSED ISE EI SUUDA TAVAPÄRASELT LEVIDA SEL MÄÄRAL, ET KUI TEINE EESTLANE SAAB ÜLE 1000 OSAKESE SEDA VIIRUST (mis on iga viiruse puhul haigust võimalikult tekitav ja seda edasikandev minimaalne kogus), SIIS TA KA PÕEKS SEDA NII RÄNGALT, ET TEDA OLEKS SELLE ENNETAMISEKS VAJA VAKTSINEERIDA, RÄÄKIMATA SELLEST, ET KUI SELLE VIIRUSE SAAMISE TÕTTU EI TEKI VÄLISEID HAIGUSNÄHTE,

      SIIS ON VÄGA VÄIKE TÕENAOLSUS, ET SEE VIIRUS KA LEVIB SELLELT KANDJALT KELLELEGI NÕRGEMALE EDASI,

      SIIS OLEME VALIKUTE EES:

      ÜHEST KÜLJEST ON MEIL VAJA TAKISTADA SEDA, ET KEEGI JUUT-VABAMÜÜRLASTE KÄSILASTEST EI LEVITAKS MEIL PISTELISELT JA SIHILIKULT ÄGEDA KULU VÕIMALIKULT KAASA TOOVAT ARETATUD VIIRUST, KUD SAMAS EI LEVI SEE VIIRUS ISE, KUNA MEIE RAHVUSHÕIMUDE GENEETIKA SEDA ENAMUSES EI VÕIMALDA.

      SEEGA LEVIB SEE TÕENÄOLISELT VAID ERANDJUHTUDEL SEALT, KUHU DIVERSANDID ON EESTI UGRIGENI OMAJATE PEALE (MIKS MITTE ERITI RAHVUSLASTE PEALE) SEDA SIHILIKULT LEVITANUD (SEE VÕIB VALIKULISELT JUHTUDA KA TESTIDES, VAKTSINEERIDES, HAIGLAS RAVIL OLLES VÕI NAITEKS MEEDIAS NÜÜD MASSILISELT REKLAAMITAVATE JUUT-PÜRAMIIDLIKU ÄRISKEEMIGA E-POES MÜÜDAVATE TEHNILISTE ABIVAHENDITETE JA TOIDULISANDITE KAUDU)

      SEE JUTT EI OLE MÕELDUD PAANIKA TEKITAMISEKS JA HIRMUTAMISEKS VAID ANALÜÜSIALLIKATE JA MÕTLEMISAINE PAKKUMISEKS JA TÜÜPILINE METSA-MAAUGRI,

      KELLE PÜSIMAJÄÄMISE ÜLE ON SIIN MÕTET MURETSEDA, SEST ME SUUDAME KA KÕIK HALLI RASSI JUUT-VABAMÜÜRLASTE POOLT PRAEGU MASSHUKATAVAD TEISED MAAILMA, MIKS MITTE KA UNIVERSUMI, RAHVUSKOGUKANNAD ENDI PLANEETIDEL SELLE LOODUSKESKKONNA-ISEVÕIMELISELT ELAMA ÕPETADA.

      SEE METSAUGRI SAAB KASVÕI ALATEADLIKULT VALDAVALT ARU, KUIS TAL ON VAJA KÄITUDA, KUID JUUT-VABAMÜÜRLASTE PANDEEMILISE JA GALAKTEEMILISE ME MASSITAPU VASTU ON VAJA KINDLALT OMAVAHEL ORGANISEERUDA JA ANTUD JUHUL PEAVAD EESTI

      TEADLIKUD UGRIDEST POLITSEINIKUD JA KAITSEPOLITSEINIKUD

      MÕISTMA ESMALT, MIS ON NENDE ÜLESANDED PRAEGUSES OLUKORRAS, SIIS SAAMA ARU, KES NENDE PEADE KOHAL OLEVAIST ON JUUT-VABAMÜÜRLASED JA NENDE KÄSILASED JA SIIS TEGUTSEMA OMA RAHVUSKOGUKONDLIKUST PARIMAST ALALH OIDLIKKUSET LÄHTUVALT.

      PEAMINE POLITSEINIKE JA KAITSEPOLITSEINIKE ÜLESANNE ON KAASATA RAHVUSLASTE PARAMILITAARSED GRUPID, KES ON ÜLDSE MÕJUTAMATA VÕI VÄGA VÄHESEL MÄÄRAL VABAMÜRLASTEST MÕJUTATUD JA SUUDAVAD SEEGA ISE-RAHVUSHÕIMLIKULT TOIMIDA, SAADA ARU, MIS ON NENDE KOGUKONNA VASTUTUSALA GEOGRAAFILISELT, TEHA KINDLAKS, MISSUGUSTE VABAMÜÜRLSATE KAUDU PRAEGUSE RAHVUSVASTASE VALITSUSE MISSUGUSED GRUPID SEDA KONTROLLIDA PÜÜAVAD, KELLEST NAD KONKREETSELT KOOSNEVAD, KUIDAS NENDE STRUKTUUR TOIMIB, MISSUGUNE ON HIERARHIA.

      PANNA PAIKA OLULISED LÜHEMAD, KESKPIKAD JA PIKAD TÄHTAJAD, MILLE JOOKSUL ON VAJA TEATUD ÜLESANDED TÄITA,

      TEGEMAKS KINDLAKS, KES JA KUIDAS VÕIMALIKKU VIIRUST PISTELISELT LEVITAB

      MIS KATEGOORIA SIHTGRUPID ON OHVRID JA MIS MEETODITEL LEVITATAKSE

      VÕIMALUSEL TEGEMA KINDLAKS, ET KAS MITTE-UGRI GENEETIKAGA SAMAS KOGUKONNAS ELAVAD ONGI LEVITAJAD, KAS NAD ON LEVITAJATENA SELLE VIIRUSE VASTU ILMSELT VAKTSINEERITUD (kas nad ise haigestuvad)

      JA KAS MITTE-UGRIDEST KOGUKONNAS ELAVAD VÕI PIDEVALT VIIBIVAD INIMESED SATUVAD LEVITUSKOLLETESSE NING KAS NAD JÄÄVAD SIIS ROHKEM HAIGEKS VÕI SAMAPALJU VÕI VÄHEM HAIGEKS, KUI UGRID (SEDAKAUDU SAAB TEADA, ET KAS VIIRUSE ETTEVALMISTEMISEKS EESTI UGRI GENEETIKAT KAHJUSTAVANA ON KASUTATUD, SIIANI LEVIVATE VIIRSUE TÜÜPIDE PUHUL, TARTU GEENIVARAMUT, SEST NIISUGUSE EESMARGIGA VÕIS EESTLASI GEENVARAMU UURINGUL TARTUS OSALEMA ÕHUTADA HILJUTI VABAMÜÜRLASTE 3- JA 6-NURKADEGA PLEKKTRUMMI STUUDIOS ESINENUD VABAMÜÜRLASTE PEAASI.EE KLIINILINE PSÜHHOLOOG, KEL OLI ENDAL KA KAELAS ÄRATUNTAVALT METALNE 3-NURKNE TÄHIS JA KELLE NÄGU VÄLJENDAS RÄÄGITAVATEST TEEMADEST ILMSELGE KESKMISEST SUUREMA DISTANTSEERUMISE SOOVI PIDEVALT (KUIGI PSÜHHOLOOGIDENA ALALISELT TEGUTSEVATEL INIMESTEL ON MÕÕDUKAS PROBLEEMIDEST DISTANTSEERITUS TAVAPÄRANE JA PROFESSIONAALSE LÄBIPÕLEMISE VASTU VAJALIK), PEAHOIAK ÜLESSE JA MÄRGATAVA OSA AJAST VEIDI TAHAPOOLEGI NING NAERATUS, MILLES ON SUHTELISELT PALJU PINGESTATUST, KUID SEEJUURES MITTE VÄHEMALT SAMAPALJU SIIRUST KAJASTAVAT ABITUST.

      SUURLINNADES ON UGRI RAHVUSE POLITSEINIKEL JA KAITSEPOLITSEINIKEL MUIDUGI KEERULISEM SEDA KAITSET TEOSTADA, KUID ALATI ON NEIS LINNAOSADES KA PATRIOOTE, KES ON SELLES OSAS VÕIMELISED AITAMA.

      VÄIKESTESKI ASULATES TULEB AGA TÄHELE PANNA ASJAOLU, ET ALATES 2009 ON KOHALIKUD OMAVALITSUSED JÄETUD ILMA KOHALIKUST TULUMAKSUST, MAAKONNAVALITSUSED JA KA ENAMUS KOHALIKE KOOLIDE JA KULTUURIMAJADE NING ISEGI POOLDIDE TARISTUST ON EUROOPA SIONISTLIKE POLIITKURJATEGIJATE POOLT ÄRA LÕHUTUD NING SEDAKAUDU ON VÄGA PALJUDES KOHALIKES OMAVALITSUSTEL VÕIMUL VABAMÜÜRLASTE LIBE-DEM-RAHVUSETUD KÄSILASED.

      PÕHIMÕTTELISELT TULEB ARU SAADA, ET „COVID-IS” MAJANDUSE RAHVUSHÕIMUDELT KAAPERDAMISE OLUKORRAS, ERITI SIIS, KUI ON KA PÕHJENDATUD KAHTLUS MINGI NIMELT LEVITATAVA VIIRUSE OSAS, EI SAA JÄÄDA SELLE SUHTUMISEGA RAHVUSKOGUKONDLIKKU KORDA TAGAMA, ET DEMOKRAATIA SAAB TULLA KA SUUREMA VÕIMU POOLT KUI SELLE RAHVUSKOGUKONNA ENDA SISESEL TASEMEL DEMOKRAATIA.

      SEEJUURES TULEB AGA TÄHELE PANNA (MITTE GENEETILISE ERINEVUSE SEISUKOHALT, SAMAS TERRITORIAALSES KOGUKONNAS ELAVATE ERI RAHVUSTEST KOGUKONDADE PUHUL), ET PRAEGUSES EESTI OLUKORRAS ON VAJA KÜLL VÄLTIMATULT KORRALDADA KORRA TAGAMINE, ARVESTADES EESTI UGRIDE PEREMEHESUST JA LÄHTUVALT SELLEST KA VIIRUSE POOLT ILMSELT ENIM OHUSTATUD KUNSTLIKULT TEHTUD VIIRUSE KAHJUSTATAVAT RAHVUSHÕIMLIKKU GENEETIKAT, KUID ON VAJA TAGADA KA (POLITSEINIKE JA RAHVUSKORDNIKE KOOSTÖÖS) MUUDEST RAHVUSTEST SELLE TERRITOORIUMI KOGUKONDADE STRUKTUURI KAARDISTUS, MÄÄRATLUS, TUNDMAÕPPIMINE JA KOOSTÖÖ UGRIDE PEREMEESRAHVUSEST KOGUKONNAGA.

      NENDE MUUDEST RAHVUSTEST KOGUKONDADE HULKA, KEDA POLITSEINIKE JA RAHVUSKORDNIKE KOOSTÖÖS HAKATAKS AKTSEPTEERIMA SISULT PIKAAJALISTE RAHVUSKOGUKONDADENA, KELLE HUVE SELLE TERRITOORIUMI ÜHISKOGUKONNA TAGAMISEL PÜSIVALT ARVESTATAKSE, EI SAA MUIDUGI VÕRDVÄÄRSELT LUGEDA PEALE 2004, UGRI PEREMEHESUSE HÄVITAMISEKS, RAHVUSVASTASTE VABAMÜÜRI-POLIITIKUTE POOLT JÄRJEKINDLALT SISSEOSTETUD NEEGREID, ARAAABLASI, IDA-AASIALASI JA LÕUNA-MAEERIKLASI, ÜLIKOOLIDESSE ÕPPEJÕUDUDEKS SAADETAVAID SISULT MOSSADI AGENTE, TUDENGITE NING LAULJATENA SIINSET UGRI GENOFONDI RIKKUMA OSTETUD MUID, NING PEAMISELT JUUTIDEST JA VABAMÜÜRLASTE KÄSILASTEST E-RESIDENTE, KELLE PEAMISEKS TÖÖKS ON SIDUDA EESTI KOGUKONNAD VÕÕRAMAISE JUHTIMISEGA SUURFIRMADE JA NUTIFIRMADEGA NING TEKITADA NEID SIIN JUURDE, NÄILISELT KODUMAISTE OMANIKE FIRMADENA (BARKING, BOLT, WOLT, TALLINK, SAKSAS REGISTREERITUD MAARDU TERMINALI RAIL BALTICU HEAKS KAAPERDAV FIRMA, ARAABIAKEELSE NIMEGA VABAMÜÜRLASTE FIRMA, MIS ON PROJEKTEERINUD NII VABAMÜÜRLIKUD REIDI TEE KUI TAMMSAARE PARGI, ÜRITAB PROJEKTEERIDA ÜLEMISTE TERMINALI, BLRT(PEETRI-NOBLESSA)-LENNUSADAM-PAKSMARGAREETA-PATAREI-LHV-OLÜMPIAKOMITEE, SILMET-MOLYCORP, KAVANDATAV ALEXELA-ENEFIT NING TUUMAJAAM JNE).

      KUNA HALLID KARDINALID ON MEILE PEALE SURUNUD OMA MÄRKIDE SÜSTEEMI, SEMI(ITI)OOTIKA JA ME OLEME SENISE OMA 800 ORJA-AASTA JOOKSUL SELLEST NII OMA KOGUKONNAD LÄBIIMMUTANUD, ET SELLEST HETKEGA LOOBUDES TEEKSIME ME SOTSIUMINA PARATAMATULT ENESETAPU, SIIS

      ON MÕISTLIK UGRIRAHVUSLIKULT MEELESTATUD POLITSEINIKEL JA KAITSEPOLITSEINIKEL MÕELDA VÄLJA NII OMAKOGUKONDLIKUD KUI KUI KIHELKONDLIKUD, MAAKONDLIKUD JA ÜLERIIGILISED RIIETEL JA AUTODEL KANTAVAD

      OMA TÄHISED

      (KA ERALDI TÄHISED, MIS TÄHISTAVAD SELLE KOGUKONNA POLITSEINIKE JA RAHVUSKORDNIKE ÜHIST ORGANISATSIOONI JA MIDA KANTAKSE PARALLEELSELT POLISTEINIKE ENDA RAHVUSKOGUKONNA TÄHISEGA VÕI MUU, SUUREMA KOGUKONNA ÜHISE RAHVUSLIKU TÄHISEGA VÕI TÄHISENA),

      SEST EI OLE VÕIMALIK ENDI RAHVUSHÕIMUDE SÄILIMIST JUUT-VABAMÜÜRLASTE KORRALDATAVAS MASSTAPATALGUS TAGADA, KUI ME ESMALT EI VÕTA MIDAGI ETTE SELLEKS, ET ENIDID NEIST ERISTADA, ENDILE NENDE OMADEST ERINEVAID EESMÄRKE NÄHA, NENDENI JÕUDMISE KAVA JA TÄHTAEGU PAIKA PANNA JA NENDE ELLUVIIMISES VAHEKOKKUVÕTTEID JA VAJADUSEL MÖÖDAPÄÄSMATUID KORREKTIIVE TEHA NING VAID SEELÄBI OMA KESTVUS TAGADA.

      TÄPSELT SAMAMOODI, NAGU EESTIGI KIRJUTAVAS AJAKIRJANDUSES SÜÜDISTATI NIISUGUSTE TÄHISTE KANDMISES (politseibussi päikesesirmi siseküljel) CHEMNITZI, EDISE KARL-MARX-STADTI, POLITSEINIKKE JA MIS NÄITAB SAKSA JUHUL SELLE LIIDUMAA JA RIIGI VALITSUSE OMA RAHVUSHÕIMU VASTASUST JA JUUDI-VABAMÜÜRLASEKS OLEMIST, MITTE RAHVSUHÕIMU HEAST HALDJAST SÕDURIKS OLEMIST.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Kui Rootsis surevad väidetavasse covid-19-sse põhilised tõmmud migrandid, siis see tähendab ilmselgelt, et ADL Foxmani vabamüürlased vajavad neid migrante vaid selleks, et viikingite rass vereliselt segada ja isevõimetustada ja peale seda on nad neile parim materjal, kellest vabanedes saab kohualikele peremeeshõimudele selgeks teha, et ikkagi on vaja end pandeemia hirmus tingimata vangistada lasta ja mitte vahele segada sellele, et juut-vabamüürlased võtavad nende eest suuri riigilaene ja riigi majandust nii „üles ostavad”, sisult lihtsalt endile röövivad, eesotsas Rootsi Kunungakoja küljes tegutseva Serafimi ordeniga, milles kunni ülesanne oli esmalt, muudele Euroopa riikidele kontrastiks õhutada aasta tagasi äärmist avatust, et Rootsis saaks vabamüüristatud peavoolu infokanalid, teistele riikidele „ennustuseks” suuri „covid-19” suremuse numbreid näidata.

      Kui Rootsi „covid-19” haiglatesse satub aga vabatahtlikke, kes on sõltumatud ja tähelepanelikud, siis neil tasub vaadata ja analüüsida, et kas tumedate rasside esindajad satuvad sinna pigem sellepärast, et nad on sotsiaalselt kindlustamatumad ja seega on nad ka nõus vähema raha eest vaidluseta end proovi alusel „covid-19” haigeks tunnistama, sest nad niikuinii ei pretendeeri selle Rootsi majanduse peremeesteks, mida pandeemia varjus aktiivselt kaaperdatakse

      ja sest nad on nõus haiglasse ravile minema eeskätt seetõttu, et seal lubatakse esialgu neile paremaid elamistingimusi ja tulevikus paremat honorari parema sotsiaalse tuleviku kindlustamiseks, kui esialgu lubati, kui neid Rootsi sisse osteti (ilmselt on rootsisgi, sarnaselt Eestiga, jätnud sealhulgas peamiselt selleks , et tulnukid sisse osta, ESM´i alates 2014 suvest, iga oma elaniku kohta vähemalt 11 000 eurot, seega kokku 105 000 000 000 eurot).

      Samuti peavad vabatahtlikud võimalusel ja oskusel jälgima, et kuidas on korraldatud haiglas vahekord (eriti nende tumedate) patsientide kopsude vajaliku isetaastumisvõime ja isehingamisvõime kohaselt loomulikult hingata laskmise ja väidetava hädavajaliku nende kopsude

      aparaadi all aurutamise või hullemal juhul hingamisaparaadist nende kopsude (võibolla isegi kinnises kilekuplis, nagu oli aasta tagasi rahvuslikus Itaalias) hooga õhutamise vahel, mis võib väga kiiresti eluohtliku põletikuni viia ja millisel teel, süsteemse pahatahtlikkuse korral, on võimalik palju abituid neegreidki vabamüürlaste vabaeesti.ee Veiko Huuse suguse Looja (GOD ehk Grand Order of Dominance ehk Suur Domineerimise Ordu ehk halli rassi ka Maailmas domineerimise ordu) karja saata, nii, nagu Eesti Mustpeade ordu tänapaevased Toompealased ehk DominiCanuslased ehk domineerimise korra koerad õpivad oma eellastest dominic(anus)lastelt seda nii, nagu on kujutatud vanima Eestis säilinud nende kiriku peaukse raidvööl, Tallinnas, Vene 12 hoovis.

  2. Huvitav 3 aastat ago
    Reply

    kas nüüd pannakse seina äärde Sule või see totakas valitsus, mis mitte midagi ei suuda otsustada?
    Mida on teinud Tanel, et satikat sisse ei toodaks ega siin ei levitataks? MITTE NULLIGI!
    Käib ainult suud muigutamas ja tühja juttu ajamas, et kohe saame süstid ja siis saab igaüks 10 surtsu ning võib kohe loojakarja minna.

  3. Eve- 3 aastat ago
    Reply

    Tanel Kiik teeb kõik mis võimalik aga meie inimesed on päikpäised. Mina panen ette kaks maski ja ei käi seal kus inimesi palju on. Ma ei saa aru miks toimuvad spordivõistlused . Loodame vähemalt et eestimaalased ei rända enam. Mitmed inimesed ei kanna maski ja 2 m. vahet ei peeta. EL-us ei saada hakkama seerumi jaotamisega ja Venemaa seerumit ei lubata ka sisse tuua. kui oleneks T-Kiigest oleks kõik süstitud aga isegi riskirühma inimesed peavad järjekorras ootama.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      …paned ette 2 maski …. seega oled ADL Foxmani vabamüürlaste jaoks ideaalne GOYIM.

      https://www.ohtuleht.ee/681096/kommentaarid , 9. juuni 2015, 22:25

      Liveinternet & 5010089 & 233047090

      Maskid on väga head, kui oled veendunud, et muidu sa saaksid sel ajal ja ses kohas kindlasti viiruse, mis sind väga tõenäoliselt sandistab või tapab või sa nakatad nii teisi.

      Kui aga analüüsida sotsioloogilisest ja meditsiinilisest aspektist KÕIKI tegureid ja ainuüksi meile seni laiemalt teadaolevaid fakte süsteemselt ja risti, arvestada, kuis ÜRO , WHO, Olümpiakomitee jpm on seda pandeemiat aastaid, alates Rockefelleri 2010 soovist (RahvuslikTeataja.ee, 1/ 2021. Lk 1) ette valmistanud, siis

      on MASKIKANDMISE PUHUL VÄGA OLULISED MOMENDID:

      Viiruseosakesed on väga väikesed, seega JUHUL, KUI VÄIDETAVA „COVID-19” OSAKESED ON, VÕRRELDES TEISTE TAVAPÄRASTE VIIRUSEOSAKESTEGA, NII MÄRKSA ROHKEM ELUJÕULISED JA VÄIKSEMAD, NAGU MEILE ALGUSES, AASTA TAGASI, VÄIDETI, siis igatahes üldstatistiliselt

      (mitte inimeste sotsiaalset käitumist teatud konkreetseteks käitumismallideks liigitades ja nende puhul konkreetseid maskikandmise aspekte väjlja tuues)

      võib igatahes pikemaaajaliselt (mitu päeva, vädalat, kuud, mitne tunni jooksul 1 pöäevas) maski kandes

      olla SELLEST SAADAV VÕIMALIK KAITSE viiruse vastu TUGEVALT ALLA 50 % JA teatud mustrite ja aspektide puhul isegi KORDI VÄIKSEM, KUI MASKI KANDMISEST KINDLALT SEEJUURES SAADAV TERVISEKAHJUSTUS, MIS ON VALDAVA VANUSEGRUPI INIMESTE PUHUL KA PÜSIV.

      Kuna sotsiaalseltsisult USA-lasteks muudetud Lõuna-Korealastel on aastaid suures osas sotsiumis maski kandmise komme, siis võibolla ligilahedast med statistikat võiks teha selle põhjal, kui võrrelda praeguse põlvkonna sealsete alaiselt aastaid maski kandnute terviselikku elukvaliteeti ja suremusiga selle eelmise pülvkonnaga nende esindajatega, kes seal maski üldse veel ei kandnud,

      aga kahjuks on seesaama lääne aretatud meditsiin teinud inimesed niivõrd oma keha loodusloomulikke aistinguid tundma võimetuks, et seejuures pole võimalik väluistada, et hilisemad pülvkonnad ei ole lihtsalt meditsiini poliitoligarhide konstrueeritud elavad zombied (nagu filmides, mida meile juba aastaid, pandeemiaks psühholoogiliseks ettevalmistuseks, järjekindlalt näidatakse) ja nad ei tunne end kohe kokkukukkuvate tervislike varedena lihtsalt seetõttu, et seda neile igast kastist sisendatakse, kuid loodusloomulikku keskkonda naasma sunnituna oleksid nad täiesti abitud ja varsti sirnud.

      Ka silmal on limaskestad. Selleks, et nende kaudu väga lenduvasse viirusesse nakatumist kõrvaldada, on vaja ka silmi isoleerida, elik siis gaasimaski kanda.

      KUI 1 MASKI PUHUL ON SISSEHINGATAVA ÕHU LÄBIPÄÄSEMISE TAKISTAMINE SUURES PIIRES 25 %, SIIS 2 PUHUL ÜLESTIKKU 50 %.

      KUI KÕRGMÄESTIKES TURNIVATE ALPINISTIDE PUHUL ON AVALIKKUSELE HÄSTI TEADA, ET VÄHESEGI PIKAAJALISE KOORMUSE PUHUL JA SELLES OLUORRAS, KUS ATMOSFÄÄR ON KÕRGEL HÕREDAM, SEEGA KA HAPMIKKU ON ÕHUS VÄHEM, ON VAJA KASUTADA PERIOODILISELT VÕI PIDEVALT, TERVEKSJÄÄMISE HEAKS, HAPNIKUBALLOONIST TULEVAT LISAHAPNIKKU,

      SIIS PÄEVADE JA KUUDE VIISI ALALISELT MASKI KANDES JA ERITI 2 MASKI KANDES EI AITA SELLE KOMPENSEERIMISEKS ENAM SEE, ET TULED KOJU JA HINGAD SIIS KORRAGA PUUDUJÄÄNUD HAPNIKKU SUUREMAS KOGUSES BALLOONIST JUURDE.

      SELLISE SKEEMI JÄRGI REGULAARSELT 50 % TAVAPÄRASEST VÄHEM HAPNIKKU SAADES HAKKAVAD KROONILISTE HAIGUSTEGA JA VANEMATEL INIMESTEL SISEORGANID JUBA KOHE, VÄHEMALT MÕNE PÄEVA JOOKSUL PÖÖRDUMATULT KAHJUSTUMA ÕHUVAEGUSESSE. KUNA KEHAL ON OMADUS LÜLITADA IGASUGUSTE TOITAINEVAEGUSTE KORRAL ORGANEID SÄÄSTUREZHIIMILE JA LÕPUKS VÄLJA, NENDE TALLE TUNDUVA TÄHTSUSE JÄRJEKORRAS, SIIS NIIÖELDA JOOGAGA VÕI UGRIDELE LOOMUPÄRASEMALT SHAMANISMIGA REGULAARSELT MITTETEGELENUTE PUHUL EI SAA INIMENE SEDA ISE JUHTIDA.

      SEEGA, KUI TE TUNNETE, PEALE PIKEMAAJALÖIST PERIOODILIST MASKIKANDMIST JUBA SEDA, ET TE
      TE MÕISTUS ON MUUTUNUD ENDISEST HULGA VÕIMETUMAKS, SIIS VALDAVALT TÄHENDAB SEE, ET TEIE SISEORGANID ON JUBA MUUTUNUD VÄGA VAEGVÕIMELISEKS, KUNA AJU ON KEHA JAOKS VIIMANE ORGAN, MIDA TA OMATAHTSI VÄLJALÜLITAMA HAKKAB ELIK ELUS HOIAB.

      SEEGA PIKEMAAAJLISEL IGAPÄEVASEL MASKI KANDMISEL ON KAHTLEMATA KA HIMGAMISTEEDE VIIRUSTE PUHUL KÕIGE OLULISEMAD KOPSUD KA NENDE VIIRUSTE VASTU HULGA TREENIMATUMAD JA OMA KAITSEREFLEKSE KAOTANUD NING KUI SIIS TEKIB VAJADUS EHK VÕIMALUS MASKI MITTE KANDA, SIIS KOPSUVIIRUSEGA KOKKUPUUTUDES ON KOPSUDE VÄLJALÜLITUMINE PEAAEGU TÄIESTI KINDLASTI KINDLUSTATUD.

      SELLEST MA OLEN SIIN KOMMENTAARIUMIS JUBA PIKEMALT KIRJUTANUD, MIS TOIMUB SIIS, KUI BUSSI JA KAUBANDUSKESKUSSE SISENEMISEL-VÄJUMISEL JA SAMAL AJAL MASKIDE SEAL PEALE PANEMISEL JA MAHAVÕTUL TOIMUB NING KUIS MASKIDE SEAL MAHAVÕTMISE KOHAS VÕIVAD TEKKIDA ERITI SUURED VIIRUSEKOLDED, MILLE MASKIDE SAMAS PÄHEPANIJAD SIIS ENDI MASKIDE ALLA SISSE TÕMBAVAD NING MILLEST NAD EI SAA MITMEKÜMNE MINUTI JOOKSUL SEEJÄREL LOOMULIKUL TEEL VABANEDA, SEST MASKID EI LASE SEDA LIHTSALT VÄLJA HINGATA JA KUIS JUST SEE VÜIB TEKITADA MASKI(DE) ALL INIMESE IMMUUNSÜSTEEMILE TALUMATU KOGUSE HAIGESTAVAT VIIRUST.

      AGA PALUN, SOTSIAALSTATISTIKA JA –FILOSOOFIA , ETNOGENEETIKA JA MEDITSIINI KOHALIKUD KOGENUD ASJATUNDJAD, PALUN VÄITKE MU VÄIDETULE VASTU, KUI TEIL ON PIISAVALT PÕHJENDATUD ARGUMENTE.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Spordivõistlused toimuvad selleks,

      et Rockefelleri „covidistajad” alates 2010 ja ÜRO ja Davosi maailma majandusfoorumi maailma esimassoonidest juhtid alates 2018 rändeveppest saaksid meile tõhusamalt selgeks teha, et meil pole sinna spordivõistlustele ja mittekuhugile avalikku ruumi enam asja, et meie osa on anda neile raha ära, mängides internetis spordikasiinodes, mis kannavad nende 3-nurkseid (1/2 halli rassi pärisjuudi 6-nurksest tähisest) märke.

      et vattaksime, eeskujuna, et peab maski kandma, sest sportlased on täielikult sealhulgas Maailma ja Eestis olümpiakomitee mõju alla, mille juht näiteks tegi, Armeenia saamatu ja Karabahhi sõjaks ettevalmistavalt sisult Mossadi poolt kohale ostetud peaministri Pushinjaniga sarnaselt, seljakott seljas, „oma” Patarei mereääres paadialusena lonkides, reklaami LHV juut-massoonidelt laenamisele, sellest 5 500 000 000 eurost, mille Martin korraldas selleks riigilaenuna, et vabamüürlased saaksid kõik eestigi majandusstrateegilised ettevõtted üles osta, kuigi selle nimel on riigikogu erakonade juhtliikmed varastanud juba alates 2015 suvest ESM´i 15 000 000 000 eurot.

      Vabamüürlaste juht on aga sellesama Olümpiakomitee nõukogu esimees (Sõõrumaa) ülemus Toomas Tõnise, mille kohta te võite lugeda 2020 oktoobrikuisest õhtulehest ja 9.10. 2020 ühtulehest seda kuis Jüri Lina (jyrilina.com) neid seoseid põhjendab, keda Eesti ja Rootsi THI vabamüürlaste Serafimi ordeni liikmed ei lasknud enam 2020 septembris oma uuemdatud vanamüürlastest rääkiva raamatu kohta Eestisse loenguid pidama ja tegid selmet hooip Ajaloomuuseumi tallinna filiaalis oma siiani lahtioleva näituse (Pikal tänaval Pühavaimu kiriku vastas), nimega „Vabad Müürlased”, missest et nende ajalooline esikontor on Kuninga 1 ja tatari 23 praeguste keskuste asemel hoopis Pika tänava Mustpeade majas

      (vaat kui hea nimi ja analoog eesti ugride neegristamise heaks, nagu tänapäeva Sissi, Anzori ja Stefan, koos vabamüürlaste 3-nurki ja Uku vangimise kette täis ning Surmametalli meile röökiva Eesti Lauliga Saku suurhallis),

      Kuhu Hodorkovski riigivisiidile kutsuti ja misjärel ta on kuulukse ära ostnud Tallinna Sadama,

      nagu ka nais-LePen sai väidetava ultraparempoolse erakonna esimeheks peale seda kui oli liigse rahvusluse süüdistusega tõuganud sellelt kohalt oma isa (kas siia sobib Edgar ja oraava-Ratas anaoog?) ning, 14.05.2018, Mustpeade majast väljudes sugugi ei rõõmustanud selle üle, kui ma talle oma vapsilipu tagant hõikasin „Viva la revolutsion … against crywall” (Elagu revolutsioon nutumüüri vastu), vaid pages kabuhirmus musta Mersubussi

      ning, mu küsimise peale teda saatvalt EKRE Eurosaadikult Jaak(obus) Madissonilt

      (kelle eellane on tammsaare „Tõe ja Õiguse juudim peategelane, Pearu ja kes mõnitas kõiki metsavendi, mängides metsavendade juhti filmis, mille lavastas Eesti „kultuuri” esi-pederast, Mart Sander, kes on juut-vabamüürlaste poolt palgatud tegema eesti naisi mõnitavaid ja seega rahvushõimude iivet pärssivaid seriaale),

      Et miks nad korraldasid oma Le Peni suure konverentsiga vastuvõtu just vabamüürlaaste ajaloolises pesas, vastas Jaak, et see oli lihtsalt sobiv saal, mida rentida. 🙂 —:(

      Aga mis siis tahta, KUI ISEGI SUURTEKS RAHVUSLASTEKS OLLA TAHTVAD POLAKAD KORRALDASID MINEVAL NÄDAVAHETUSEL EM VÕISTLUSED JA „EI PANNUD TÄHELE”, ET NEIL OLID SELLE ÜLEKANDESKI PEA IGAL HETKEL KAADRIS JUUT-VABAMÜÜRLASTE MAARAHVAID HÄVITAVA HALLI RASSI 3-NURKSED SÜMBOLID, SEALHULGAS IGA VÕSTLEJA RINNANUMBRILGI SPAR 3-NURKNE ROHELINE NOOL

      (mitte Erki, aga tema ja Paavo Kivise käest tahaks küll teda, mida nad sellest arvavad, eriti, kuna Erki on kogunisti olnud IRL´i Keskonnakomisjoni esimees Riigikogus ja tihedanalt suhelnud nii Praeguseks juut-jesuiitide poolt vallutatud Püha Tooli toetusrühma algatanud

      IRL´i Priit Sibuila

      kui ka sisult Kallase varastatud raha ilmselgelt Itaalisat, Berlusconi ja Cosa Nostra käest, Rail Balticu avalöögina tagasitooma kavandatud T1 Kuradiratta keskuse ametliku omaniku,

      Preatoniga,

      kes on tegev Kristiine Keskuses, mis on Erki ärikinnistu küljes).

  4. Noo 3 aastat ago
    Reply

    Olete te ikka naljakad nagu EL-us pole muid tegemisi. On vaja saata testesse riikidesse kus on rahulik rahurikkujaid. Kas te ka teate kui palju aega see võtab navalnõi puhul oli veel vaja stsenaarium lavastada. hakkas kade et Venemaal on rahulik. kui võtta meie saadikuid sii Ansip ju ütles et hakkab tegelema valitsuskoalitsiooni laialiajamisega ja läkski nii. Ja seda raskepandeemia leviku ajal. Reformierakondlased leiutasid valesüüdistusi et teelt kõrvaldada segajaid võimule ja seda raskel ajal mil koroonaviirus möjjas. Kiik tegi oma tööd ja väga püüdlikult ning nii hästi kui sellistes tingimustes võimalik on.

  5. to autor 3 aastat ago
    Reply

    Tegelikult EI OLE KINDEL EGA ÜLDSE TEADA kas praegu kasutatavad vaktsiinid ÜLDSE UUTE TÜVEDE VASTU
    KAITSEVAD. Ja kui mõni mõne vastu, siis milline. Ja milline vaktsiin hoiab ära sümptomid, samas lubades nakkust edasi levitada, st. ei hoia ära tegelikku nakatumist.
    Nängu nn. ilu on aga selles, et viirus muteerub seda kiiremini, ja iites tüvedes mida ROHKEM TA KONTAKTIDEGA INIMESTE VAHEL LEVIDA SAAB JA KA AEGLASE VAKTSINEERIMISEGA (sest siis jõuab ta ka vaktsiinide antikehadele vastumeeetmeid kasutada) MIS SAAB VIIRUST ABISTADA AGA JUST NIMELT INIMKONTAKTIDE KAUDU.

    SEEPÄRAST OLI , JA ON LAUSLOLLUS PIDADA HOTELLIDE,TURISMINDUSE, SPAADE jms. BORDELLIDE SÄILITAMIST LAENURAHADEGA TÄHTSAMAKS ELUDEST.TERVISEST. RAHA JA LODEVUS RUULIB.
    Järgnev KAOS saab seda tõestama. ja see saab kestma aastaid. Siis öeldakse meile, nagu kõige tavalisemat asja, et meil tuleb õppida sellegaa koos elama. Mida on õppinud JUHTAMETNIKUD SENI? Mitte MIDAGI !
    Mida meie siis õppida saame kui pole õpetajaidki selles.
    Mind häirib ka pidev teadlaste üleolev toon ja labased vaimukused kui mõni alandubli rahvaga rääkima. Ei ole me kõik nii lollid sugugi kui te tahaksite,et oleksime. Samuti ütlematajätmised, mida me peame teadma. Aga ju siis allutakse valitsuse tahtele.
    Hr. Sulele võin aga öelda – see 30% tuleb TRANSPORDIST, desinfitseerimata maskidest, kuumutamata valmistoitudest, ventilats. süst. elumajades jm.lollusest.ja viirusvastaste maskide puudumisest.

  6. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Vaevalt et keegi loeb nii pikki kommentaare.

  7. loen Piiblit 3 aastat ago
    Reply

    Jumal on hä.vitanud mi.tmeid tsi.vili.satioone…õnnex hä.vitataxe ka see, mi.lle va.licejad a.lluvad saa.tanale….ja sa.rvikul on ys.na vä.he aega jää.nud, ja ta teab seda, see.tõt.tu tema teod muu.tuvad jär,jest jul.memax (seda teostavad inimesed,kes kur…t tee.nivad).
    Eriti julm on paa.vsti tõotus…
    Vagad ja õig.lased saavad pääs.tetud…aga rikkus ja kuld saa.vad mul.lax ja rõ.hujad saa.vad vaes.tele ja Jumalale jala.matiks.

  8. to nojah 3 aastat ago
    Reply

    nad ei loe neid üldse, isegi nende nõunikud ja autojuhid mitte.sest nad on omas meeles Ise targad ja karistamatud.

  9. to loen piiblit 3 aastat ago
    Reply

    mismoodi ja missugune see paavsti tõotus eriti julm on ? Jehoovalane oled paavsti peale tige kui Ajatollah-
    istus see oma mustas mütsis sõnatult ja tigedalt. paavst on ka palju head öelnud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.