Yana Toomi büroo avas Narvas oma esinduse

Yana Toom

Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo avas esinduse ka Narvas.

“Euroopa Parlamendis töötatud aastate jooksul on Yana Toomil õnnestunud luua väga tõhus süsteem oma büroo näol, mis on aja jooksul muutunud mitte ainult ühenduslüliks Euroopa Parlamendi liikme ja Eesti elanike vahel, vaid ka omamoodi kiirabiks kõigile, kes sellist abi vajab. Väga tore, et nüüd on Yana Toomi büroo Ida-Virumaale veelgi lähedam,”  ütles Toomi Eesti büroo Narva esinduse nõunik Veronika Stepanova.

Plaanid hõlmavad erinevaid tegevusi – arutelusid, ümarlaudu, ajurünnakuid ja loomulikult tasuta juriidilisi konsultatsioone erinevates küsimustes, välja arvatud kriminaalõiguslikud. Esialgu toimub kõik peamiselt interneti ja telefoni teel.

Tasuta juriidilisi telefonikonsultatsioone pakutakse neljapäeviti, kuid ainult eelregistreerimisega. Eelregistreerimine toimub teisipäeviti kell 10-12 telefonil +372 5917 0217.

Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo Narva esindus asub aadressil Kiriku tänav 6-106 ning on avatud neljapäeviti kell 16-18.30.

2 kommentaari
  1. Väga 1 aasta ago
    Reply

    õige! Kreml kiidab selle liigutuse heaks ja õigeks. Tulevik kuleb kindlustada ja rahval on vaja aju loputada. On ju nood Jaana tulevased valijad.

  2. Nii 1 aasta ago
    Reply

    tore on näha siin üht Brüsseli delegaati keda võib usaldada. Teised on kadunud. On vaid teada et Ansip lubas valitsisliidu laiali ajada ja tegigi seda ja ega see kerge polnud aga rohkem ei teaöelda. Tema valitsemise ajal vaesus vaid kasvas meie maal. Yana Toom on tubli ja tema tegevusest on kasu ka meie riigile. Ikkagi keskerakondlane.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.