Narva Transi president Nikolai Burdakov liitus Keskerakonnaga!

Foto: Jana Pipar

Keskerakonnaga on liitunud Narva Transi jalgpallimeeskonna omanik, Narva Linnavolikogu liige ja Narva Auto AS-i direktor Nikolai Burdakov.

Valgevenest pärit, kuid 17-aastaselt Narva kolinud Burdakovi nimi ei vaja piirilinna elanikele ja jalgpallirahvale lähemalt tutvustamist. Tegemist on mehega, kes elab ja hingab jalgpalli. Nikolai Burdakovi pühendunud suhtumist näitab ilmekalt ühes eelmisel aastal antud intervjuus öeldud mõttekäik: “Naine unistab tänini majast kuurordis. Aga minu raha läheb Narva jalgpallile. Aga ärge mõistke mind valesti: nagu varem ütlesin, ma ei kahetse. Ma ei oska elada selle nimel, et mul peab olema võimalikult palju isiklikku raha. Ma pole kunagi nii mõelnud. Kõik, mis olen saanud jalgpalli jaoks kulutada, olen ka kulutanud. Vahel võibolla ka natuke rohkem.”

Nikolai Burdakov, tere tulemast Keskerakonda! Üheskoos seisame Narva linna ja jalgpalli arengu eest!

2 kommentaari
  1. Iirimaa 3 aastat ago
    Reply

    Iirimaa terviseameti info kohaselt lõpetatakse vaktsineerimine AstraZeneca koroonavaktsiiniga peale tromboosi juhtumeid Norras ja kooliõpetaja surma Itaalias.

    Iirimaa tearviseameti juhi asetäitja dr Ronan Glynn ütles, et AstraZeneca koroonavaktsiini kasutamine peatatakse ettevaatusabinõuna, vahendab Daily Mail.

    Norra ametivõimud teatasid, et haiglas on kolm meedikut, kel ilmnesid pärast vaktsineerimist verejooks, tromboos ja vereliistakute arvu langus.

  2. No 3 aastat ago
    Reply

    see on küll suur töövõit. Nii kaua pigistati ja lubati pistist, et mees ei pidanud enam vastu. Kaastunne temale.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.