60% inimestest on rahul Jüri Ratase tegevusega

60% Eesti inimestest on tagantjärele rahul Jüri Ratase tegevusega koroonaviirusest tingitud kriisi lahendamisel, selgub MTÜ Ühiskonnauuringute Instituudi läbi viidud küsitlusest.

Küsitluses osalejatel paluti hinnata: “Kui rahul Te olite peaminister Jüri Ratase tegevusega koroonaviirusest tingitud kriisi lahendamisel?” 60% inimestest vastas “Väga rahul” või “Pigem rahul”.

See on tunnustus Jüri Ratase, tema meeskonna ja kõikide COVID-19 kriisis oma panuse andnud inimeste tööle! Jüri Ratase tegevusega jäi rahule 89% Keskerakonna, 80% Isamaa, 78% EKRE, 64% SDE, 56% Eesti 200 ning 49% Reformierakonna toetajatest.

Kõikide nimetatud erakondade toetajate seas on rohkem neid vastajaid, kes jäid rahule Jüri Ratase tegevusega

9 kommentaari
  1. Mida teha internetis igavuse korral? 3 aastat ago
    Reply

    Kes meist ei oleks kodus igavust kogenud? Viimasel ajal on kodukontori populaarsus järjest kasvanud ja kuna paljud meelelahutusasutused on samuti kinni, siis veedavad inimesed paratamatult rohkem aega kodus nelja seina vahel. Milose 2019. aasta uuringu tulemusena selgus, et Eestis kasutab internetti 1,28 miljonit inimest, ehk siis tervelt 98 protsenti elanikkonnast. Järgnevalt oleme reastanud mõningad „kastist välja“ ideed, mida saab internetis teha enese arendamiseks ja elukvaliteedi parandamiseks.

    Mängud

    Viimastel aastatel on Eestis järk järgult kasvanud kasiinomängude ja spordiennustuste populaarsus. Seda kinnitab ka fakt, et Eestis tegutseb üle 15 internetikasiino ja telekas jooksevad iga päev erinevate teenuspakkujate reklaamid. Kuidas aga otsustada, kus mängida? See protsess on tehtud lihtsamaks veebilehtedega, mis analüüsivad ja kirjeldavad erinevaid kasiinolehti, tehes otsustamise mugavamaks. Kliki siia, et lugeda erinevate mänguportaalide kohta ja nendega täpsemalt tutvuda.

    Lisaks pokkerile ja slotimängudele saab tänapäeval veebikaamera vahendusel mängida koos live diileriga kõiki populaarsemaid kasiinomänge, näiteks nagu Blackjacki ja ruletti. Sellegi poolest tuleb hasartmänge võtta kui meelelahutust, mitte raha teenimise viisi ja ainult mängida selle summaga, mida olete valmis kaotama.

  2. Kui 3 aastat ago
    Reply

    silmas pidada tema tegevust keskbande mandumises, siis olen ka mina tema tegevusega rahul.

  3. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Mulle meeldis väga see kui Ratas võttis võimu reformierakondlastelt ja tegi väga palju head parandades neid vigu mida enne tehti ja minnes edasi. Tema sisepoliitika oli kiitust väärt. Aga jõrsk muutus välispoliitikas pani mind imestama ja ma ei saa andestada et Ratas pani välisministriks tigeda ja ebaõiglase inimese. Reformierakondlased jõudsid oma valesüüdistustega Rataseni välja olles varem teelt võimule kõrvaldanud mitmeid ausaid inimesi. Arvan et kui Ratas poleks valitsusliidu laiali ajanud siis oleks talle veel stsenaariume välja mõeldud ja Ratas valis kergema tee.

  4. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakond on läbi aegade olnud parim erakond. Keskerakondlased on saanud hääli tubli töö eest ja pole aega raisanud valesüüdistuste väljamõtlemiseks nagu seda od teinud reformierakondlased et mõjutada inimesi neid valima

  5. Kesk-eestist 3 aastat ago
    Reply

    Miks ei küsitud kapo ja prokuratuuri arvamust,nemad on ju põhilised eesti elu mõjutajad? Eesti 200 pole valimistelgi osalenud aga ikka topitakse. Kas taoline ongi siis Lauristini hariduse tase?

  6. tõnn 3 aastat ago
    Reply

    nojah ja eve ajavad artiklist-artilkisse oma hülgemöla!

    • Jurka 3 aastat ago

      ju maksab neile selle eest.

  7. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Tõepoolest käitub Rats välispoliitikas imelikult. Mingi järsk muutus on tekkinud. Ehk on see karjääri huvides. Naeruväärne et Ratas on selle vastu et Venemaalt vaktsiini saada. Sputnik on hea vaktsiin ilma kõrvaltoimeta ja nüüd on neil juba kolmas vaktsiin mida ei pea 2 korda süstima. Minul on mõnrd tuttavad kes on saanud teise süsti mujalt muretsetud vaktsiiniga ja kannatavad kõrvalmõjude all. meil oleks ka muus osas kasulikud head suhted Venemaaga pealegi praegune Venemaa pole meile midagi halba teinud. Ei meeldi mulle et Ratas selle asemel et kaitsta ekrelasi tegi neile märkusi ja ei kaitsnud ka oma erakonna liikmeid kui reformierakondlased mõtlesid välja keskerakondlastele valesüüdistusi et ise võimule saada. ka mulle ei meeldi välisministerkes pole isegi keskerakondlane. Olin vaimustuses kui Ratas võttis reformierakondlastelt võimu ja tegi nii palju head meie inimestele. Aga nüüd ei mõista ma teda.

    • mnjah to Soo 3 aastat ago

      kulla inimene, tee endale palun kõigepealt selgeks see fakt, et seda Sputnikut ei saa enne osta kui Euroopa Ravimiamet on selle heaks kiitnud ja müügiloa andnud. Keegi pole väitnud et seda ei taheta osta. Isegi venelased ei usalada seda Sputnikut, tervelt 60% Pole vaja lihtsalt valetada ja juba mitmendat korda olen siin püüdnud küsida, mis teema selle välisministriga on, mida ta teinud on, et te nii vihased ta peale olete. Nimetage kasvõi üksainus konkreetne asi, mida ta valesti teinud on. Niisama ilkuda, et kuri inimene ja mida iganes veel on lihtsalt nõme ja madal.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.