Aab: riik väljub piirangutest samm-sammult

Jaak Aab

Peaministri ülesandeid täitev riigihalduse minister Jaak Aab sõnas, et piirangud on kehtestatud 11. aprillini, kuid neist väljutakse samm-sammult.

Aab ütles neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil, et piirangud on vähendanud kontakte ning näiteks koolilaste seas on nakatumine vähenenud. Nakatumine on tänu vaktsineerimisele vähenenud ka vanemate kui 80-aastaste seas ning langenud on ka nakatumine hooldekodudes.

Aab nentis, et piirangud on kehtestatud 11. aprillini, neid hakatakse leevendama samm-sammult. “Ma ei usu, et tuleme [piirangutest] ühe ropsuga välja,” sõnas ta, põhjendades seda nii teiste riikide, kui ka Eesti kevadisele kogemusele.

BNS

2 kommentaari
 1. Ega 1 aasta ago
  Reply

  käpardid muudmoodi oskagi oma problasid lahendada.

 2. eeldab vastutustunnet 1 aasta ago
  Reply

  Neist ei väljuta veel 3 aastat ja kes seda teeb n vastutustundet,u. Valida tuleb elude ja majanduse vahel.
  Kahe vahel kiikuda ei saa. Kontaktidest tekivad uued tüved ja vaktsiinid ei kaitse kõigi olemasolevategi tüvede vastu.Meile ei räägita millised milliste vastu ei kaitse. Karjaimmuniteet püütakse saavutada mistahes hinnaga.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.