Veebiseminar “Rahvaste Euroopa – oluline on iga inimene”

Jana Toom. Foto: yanatoom.ee

Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom kutsub kõiki huvilisi täna kl 17-19 osalema veebiseminaril “Rahvaste Euroopa – oluline on iga inimene”.

Yana Toom arutleb koos Prantsusmaa Euroopa Parlamendi saadiku Pascal Durandi ja ekspertidega, kuidas muuta Euroopa Liit kodanikukeskseks. Keskendutakse kolmele teemale: Euroopa Liidu kodanike õiguste kaitse; mida tuleks muuta, et kodaniku häält Euroopa Liidu institutsioonides paremini kuulda võetaks ja milline peaks kodanikukeskne Euroopa Liit välja nägema aastal 2050.

Veebiseminar toimub inglise keeles sünkroontõlkega eesti keelde. Võimalus on ka küsimusi esitada. Link üritusele: https://app.livecasts.eu/europe-of-peoples-each-and-every-person-matters/program

3 kommentaari
  1. vana 3 aastat ago
    Reply

    Lauri Hussar pabistab, et Yana Toom ja Kõlvart esinesid Venemaal saates ja nagu müüksid maha mingeid rahvslikke huve!
    Selles saates ei müüdud maha mingeid huve vaid võimalusel soovitatakse ka meil Eestis hakata kasutama väga head ja paljudes riikides üle maailma tunnustatud Sputnik V vaktsiini.
    Meie rahvale head soovivatele inimestele ei sobi külge kleepida otsest valet?

  2. Oluline 3 aastat ago
    Reply

    on hoopis iga rahvus.

  3. to oluline 3 aastat ago
    Reply

    LIIGI KAITSE ALGAB ISENDI KAITSEST.
    SUL POLE EETIKAST AIMUGI.!
    VANASTI HÜÜTI SEDA NATS.SOTS. SEE HULL ARUSAAM OLIGI, MIKS TA MAAILMAGA VASTUOLLU LÄKS, KUIGI SELLE POOLDAJATEL OLID KA EESKUJULIKKE KÜLGI – TÖÖLISTE TERVISLIKE MAJADE EHITAMINE, PENSION, LOOMAKAITSE mäit.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.