Jüri Ratas on eelistatuim poliitik peaministriametisse

Jüri Ratas

Märtsis tõusis taas eelistatuimaks poliitikuks peaministriametisse Keskerakonna esimees Jüri Ratas, selgus Eesti Päevalehe tellitud Turu-uuringute AS-i küsitlusest, vahendab ERR.

Märtsis eelistas Jüri Ratast peaministrina näha 32 protsenti küsitletutest, mis on kõrgem näitaja, kui tema peaministriameti viimastel kuudel eelmise aasta lõpus.

Kaja Kallast eelistas märtsis peaministriametis näha 21 protsenti, millega ta jääb selgelt alla nii Ratasele kui ka toetusele, mis tal endal oli kuu varem veebruaris. Siis toetas teda peaministrina 26 protsenti.

Kolmandal kohal on EKRE esimees Martin Helme, keda näeks peaministriametis 10 protsenti. Kristina Kallase (Eesti 200) toetusnumber oli seitse, Helir-Valdor Seederil (Isamaa) kolm ja Indrek Saarel (SDE) kaks protsenti.

5 kommentaari
  1. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Mina olen alati pooldanud Keskerakonda ja leian et Ratas on palju head teinud meie sisepoliitikas. kuid tema järsk meelemuutus välispoliitikas hämmastab mind ja see et ta määras välisministriks tigeda ja ebaõiglase naise kurvastas mind. Praegu on kõige tähtsam saada vabaks pandeemiast ja vihavaenu õhutamne , kaastunne mõnedesse riikidesse saadetud rahurikkujatele kaastunde lõperamine. Mis õigusega sekkutakse teiste riikide siseasjadesse pealegi meist ei olene midagi. See jjärsk võimuvahetus oli küll ootamatu kuid seletatav kuna reformierakondlased läksid võimu poole leiutades välesüüdistusi segajatele ja lõpuks jõuti tippu. Muidugi polnud Ratas milleski süüdi aga võis arvata et sellega ei piirduta ja Ratas valis kergema tee–kas au ja kuulsus või valesüüdistuste ränk koorem kuni oleks pidanud ikka alistuma kuid ilma kuulsuseta. Mulle meenub sellega seoses E.Savisaare kurb saatus ehkki ta oleks väärinud parimat.

    • Vaktsiinid ei toimi 3 aastat ago

      Donald Trump ja Kaja Kallas kolme päevaga ravisid end terveks sooja piima ja meega.
      Koroonat enam ei eksisteeri
      sest viirused mutanteeruvad iga kuu jooksul mitu korda.
      Seetõttu vaktsiinid ei toimi.
      Viiruste vastu saavutab immuunsuse veega seedeelundite loputamise abil.

  2. Jääb 3 aastat ago
    Reply

    üle tõdeda: vaene eesti rahvas! Pukis on punased, pugejad, koputajad, reeturid, vargad ja muudliiki lurjused.

  3. Lühidalt. 3 aastat ago
    Reply

    See rahvas on vaimselt haige .

  4. Tegelikult 3 aastat ago
    Reply

    on Liivimaa suurim massimõrvar Tanel Kiik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.