Meeldetuletus: kohtumine veebikeskkonnas Keskerakonna esimehe Jüri Ratasega

Jüri Ratas

Neljapäeval, 25. märtsil kell 18.30-20.00 saab veebikeskkonnas kohtuda erakonna esimehe Jüri Ratasega. Veebikoosolek on mõeldud aruteluna erakonna ettevõtmiste ja poliitilise olukorra üle. Erakonna esimees annab lühiülevaate.

Täna annab valitsus üle lisaeelarve, kus on esindatud väga paljud Keskerakonna jaoks olulised teemad, mille eest oleme tugevalt seisnud. Samuti on 1. aprillist tulemas järjekordne erakorraline pensionitõus, mis on olnud Keskerakonna üks põhilubadustest. Lisaks need teemad, mida teie oma küsimustega tõstatate.

Meie soov on pakkuda võimalusi suhelda nii erakonna esimehe kui ka ministrite ja teiste erakonnaliikmetega otse, et koostöö ja infovahetus erakonnas oleks tõhusam ja ladusam. Iga päev saate kaasa mõelda jälgides erakonna sotsiaalmeedia kontosid: Facebookis ja Instagramis. Lisaks teeb Keskerakonna esimees avaliku Facebooki otseülekande 30. märtsil.

2 kommentaari
  1. See on kurb mälestus 12 kuud ago
    Reply

    Ratas reetis EKRE,kes teda võimule aitas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.