Viktor Vassiljevi kommentaari NETS-i ja Toompea lossi ees toimuva meeleavalduse kohta

Pildil Viktor Vassiljev. FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Viktor Vassiljev, Riigikogu liige (Keskerakond)

Mulle meeldib korrastatud demokraatia. On rahval ütlemist valitsuse kohta, tuleb ja ütleb. Kenasti kehtivate reeglite kohaselt, värskes õhus, mitte üle 50 inimese ja kahemeetriste vahedega. Professionaalselt organiseeritud, korralikult rahastatud, suurepärase kvaliteediga plakatid, aplaus korraldajatele.

Ei mingit busside kummulikeeramist ega vitriinide lõhkumist, vaikselt ja viisakalt, eestlase kombel. Et vähem tüli tekitada, siis istungivabal nädalal inimtühja Toompea lossi ees, ei sega kedagi. Vabaduse eest, politseivägivalla vastu. Üritus ise ongi ilmne näide sellest, et vabadus olemas ja politseivägivalda pole. Kena vaadata, silm puhkab.

Teemaga on küll puusse pandud, Nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seaduse muutmisel pole muud eesmärki kui tervishoiualases hädaolukorras võimaldada politseil Terviseametile appi tulla, sest terviseametnikul pole õigust ega oskust karantiinirikkujat korrale kutsuda. Pole parata, iga seadus on sunni instrument. Ka liikluseeskiri, mis vähe kellele meeldib, aga kõik saavad aru, et täita tuleb.

Muidugi süüdistus, et Riigikogu hääletas politseivägivalla poolt, on ilmselge vale, sest hääletati vaid asja arutamise jätkamist, teine ja kolmas lugemine veel tulevad, aga ohutum on süüdistada seitsmes surmapatus poliitikut, kui minna sama plakatiga haigla intensiivravi osakonna akende alla, seal võib koomas patsientide omastelt tõsiselt peksa saada.

Nii et igati õnnestunud üritus, nagu lapikul maal kohane. Ja maa on ju lapik, vastu vaielda ei saa, hakkad Tallinna poolt sõitma – alles enne Tartut läheb lainetama ja ainult Munamägi on ümmargune. Tegelikult muna ise on ju ka lapik, ma täna hommikul nägin, naine praadis lausa kaks tükki.

10 kommentaari
  1. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Meil protestitakse valede asjade pärast. Koroona ajal peab olema kord ja kes seda rikb on lihtsalt alatu. Siin pole protestida midagi. Aga ebaäiglust on meil küll olnud seses valesüüdistuste omistamisega tublidele inimestele ja pole õige et meie raha läheb teistele riikidele ehkki vajame ise abi.

    • Ukrainas kisub taas sõjaks 3 aastat ago

      Ukrainas kisub taas sõjaks, kuna Venemaa saatis 4000 sõjaväelast Ukraina piiri äärde ja USA lubas Ukrainale appi minna.

      Venemaa teatas, et viib väed Ukraina piirile, kuna NATO on lubanud Ukrainasse väed sisse viia. Samas teatas Venemaa, et see pole mingi ähvardus, vahendab Daily Mail.

      USA pakkus neljapäeval, 1. aprillil Ukrainale sõjalist abi. Eile reedel, 2 aprillil vestlesid omavahel telefoni teel USA president Joe Biden ja Ukraina peresident Volodymyr Zelensky. Biden rõhutas USA toetust Ukrainale.

      Ukraina enda väed on viidud kõrgendatud lahinguvalmidusse. Ukraina on lubanud Venemaa võimalikule sissetungile reageerida.

    • Vaktsiinid ei toimi 3 aastat ago

      Toimivat vaktsiini pole veel loodud.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      “töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta ”

      Kuna viirused muteeruvad siis vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste vastu.

      Ravimitööstus on tapnud tuhandeid inimesi vaktsiinide abil.
      Seisatagem hetkeks ja langetagem pea nende hukkunute mälestuseks.
      Ehitagem mälestussammas ja raiugem graniiti ohvrite nimekirjad.

      Miks Kaja Kallas pole vaktsineeritud ?
      Kaja Kallas pole vaktsineeritud sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda ja sestap vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste eest aga hoopiski tapavad.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      See,et koroonavaktsiinid töötati välja rekordkiirusel, oli suur teaduse võit, kuid töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta, ütles “Esimeses stuudios” Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets.”

      Kaja Kallas ravis end terveks Koroona viirusest sooja piima ja meega kahe päeva jooksul.
      Kaja istus kodus diivanil teleka ees ja jõi sooja piima meega. Mees sel ajal tegi talle massaazi, koristas tube,tegi süüa, lõbustas anekdootidega,silitas hellalt kätt,vandus igavest armastust.
      Samuti Donald Trump ravis end terveks kahe päevaga .

      Miks vaktsineeritud 31 aastane päästeametnik suri vaktsiini tagajärjel aga vaktsineerimata Kaja Kallas ei surnud Koroona viirusesse ?

      Koroonat enam ei eksisteeri, eksisteerivad teised viirused
      sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda-seetõttu vaktsiinid ei toimi.
      Viiruste vastu saavutab immuunsuse kodus veega seedeelundite loputamise abil.
      Augusti kuus hakkab loodus roiskuma.Kõikjale tekivad hallitusseened ja haavandid lähevad mädanema,makku hakkab kogunema lima. Kui lima koguneb makku liiga palju siis inimese organism nõrgeneb ja viirused teevad ta haigeks.
      Maoloputuste abil eraldatakse organismist lima ja sedasi välditakse haigestumist.

      Tiibeti mungad maoloputuste abil teevad endid immuunseks viiruste vastu. Tallinnas nepaali kokk tegi endale maoloputusi sest sedasi saavutab immuunsuse viiruste vastu.

      Joo sooja puhast keedetud vett kuni paar liitrit ja hoia endas mitu minutit kuni kümme ja siis pane kaks sõrme kurku ja oksenda vesi välja. See tekitab imeliselt hea enesetunde.
      Kuna hommikul on magu tühi siis maoloputus ei too suhu okset ega ka selle maitset,kui siis pisut vaid.

      Pidev maoloputus pidavat olema halb neelamisteedele.
      Ma tegin pool aastat ja kõrvalnähtusid ei tekkinud.

      Mina saavutasin immuunsuse viiruste vastu hommikuste veega maoloputuste abil.
      Ma lapsepõlvest saati olin sügiseti haige. Igal sügisel viirused ei lasknud magada paar nädalat, nina oli tatine ja köhisin.
      Sellest ajast saati mil tegin maoloputusi ma pole enam haigestunud. Seda on juba kümme aastat.

      Inimorganism on viiruste vastu tugev siis kui saab kvaliteetset toitu.
      Paraku pestitsiididega pritsitud juurikates ja puuviljades,ning apteegi vitamiinides puuduvad vitamiinid ja ensüümid, mineraalid.
      Tuleb tegeleda korilusega ja süüa “umbrohtu “.
      Mercedes Merimaa ja Irje Karjus, ning Sergei Boutenko ameerikast propageerivad umbrohu söömist.

    • Päev enne eilset
      Pildil Viktor Vassiljev. FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX
      Viktor Vassiljev, Riigikogu liige

      Kunagi oli koroonaeelne aeg. Siis oli Eestis igal aastal ligi 5000 testidega kinnitatud gripijuhtu, kliinilise pildi järgi 12 000 diagnoosi, 50-90 gripisurma aastas. Ägedaid hingamisteede nakkusi oli keskmiselt 200 000 juhtu aastas. Teate ju küll: köha, nohu, mõni päev palavikku ja kodus tabletineelamist.

      Veel kord: kakssada tuhat. Kõik sellepärast, et koroonaeelsel ajal, kõigest aasta tagasi, saatsime tatise lapse kooli − ja paari päeva pärast oli pool klassi haige.

      Läksime tõbisena tööle ning seda peeti nagu auasjaks − nädala pärast pool kollektiivi palavikuga maas. See oli tollal normaalne: mis see ära ei ole, nädala pärast kõik kenasti puhanuna jälle tööl. Ja keegi ei kartnud. Vastupidi − iga kodanik teadis, et enamvähem suurema tõenäosusega tuleb tal tatitõbi sügisel kallale ja enam-vähem tõenäoliselt saavad selle temalt ka pereliikmed. Normaalne.
      Igal sügisel kuulutati: “Peske käsi, ärge ligimesele näkku köhige, ärge tõbisena kooli ja tööle minge.” Kes seda viitsis lugeda.

      Ja mida siis muud praegu teilt nõutakse. Ainult nüüd on hirm nahas, et juhtub viirus külge, siis torgatakse pulk ninna, kuulutatakse rahvavaenlaseks ja pannakse koduaresti.

      Nojah, koroonaeelsel ajal polnud hirmu, ja polnud ka hoiatustest kasu. Nüüd vaatab surmahirm igast ajalehest ja uudistesaatest vastu ning asjast on kasu. Grippi pole meil ollagi − ei pääse löögile. Kõhugrippi eelmisest aastast 78% vähem − kus ta saab tulla, kui käed pestud.

      Nii et iga-aastased 50 gripisurma, need oleme ära hoidnud, ja see on suur võit. Ikkagi inimelud. Kui me 2+2-reeglit ei täidaks ja kas või vahel harva maske ei kannaks, siis oleksid need meie kaaskodanikud ju täna surnud. Juba sellepärast võime ennast ja vabariigi valitsust kiita − oleme tõesti ära teeninud.

      Jätkame samas vaimus, rahvas, ja − mis parata − ilmselt ka hirmust värisedes: aitäh, vaba ajakirjandus. Veel aastakese peame vastu, siis muutub COVID-19 tavaliseks sesoonseks piisknakkuseks, nagu gripp, paragripp ja kümmekond muud viirust, mille nimed kellelgi meelde ei jää. 10% nendest on muuseas juba aastaid olnud erisugused koroonaviirused, oleme nendega elanud ja elame veel.

      Vaktsiinikandidaate on praegu mitmeid: üks mõjub ainult Putini portreed näidates, teist peab miinus 80 kraadi juures hoidma. Korralikku vaktsiini ei tule enne järgmist sügist. Esialgu konstrueeritakse koroonavaktsiini universaalset “alust”, millele on võimalik ehitada kindlale viiruse stereotüübile vastav vaktsiin, igal aastal uus, sarnaselt gripi omaga.

      Et praegu on maailma eri paigus levimas mitu stereotüüpi, siis esimene võimalus täpselt sobiva vaktsiini koostamiseks tekibki järgmise hooaja alates. Siis peame sügisel ära otsustama, mida süstime: gripivaktsiini, koroona oma. Veel tuleb meelde, et teetanus on tegemata; aga kuidas on puugivaktsiiniga? Leetrite kohta räägiti ka midagi…

      Äkki hoopis kirikus küünal panna? Pidi ka aitama… Gripivaktsiin on juba viiskümmend aastat olemas, gripp samuti. Koroona kui sesoonse nakkuse vastu aitab vaktsiin ilmselt sama palju kui gripi vastu − tõhusus umbes 25%. Aga noh, asi seegi.

      Nii et pole parata, pean siinsamas teid veel kord hirmutama: uuuh, tuleb ja tapab, kui te käsi ei pese ja üksteisele näkku köhite! Hirm, nälg ja sugutung panevad inimese liikuma − need kaks viimast ei ole vist antud kontekstis asjakohased. Kahjuks. Kuigi ka hirmuga harjub ära. Suitsupakil on täiesti konkreetne hoiatus, et tapab su piinarikkalt, kole pilt juures. Ja mis siis − neid pilte lausa kollektsioneeritakse, et saaks täiskomplekti kokku.

      Huvitav, millal jõuame selleni, et ka autojuhid kuulutatakse mõrtsukateks? Tapavad ju meil Eestis igal aastal 50 inimest. Auto on paha-paha: kui näed teist, jookse peitu. Ja sohvritele tätoveerime juhiloa numbri otsaette, et teaks nendega lapsi hirmutada.

      Nii et käi jala, inimene, maskiga, desopudeliga, teistest omaette. Viina võta kodus salaja, teater on satanistide tempel, ja igaks juhuks kiida valitsust − see võib ju ka kurjaks muutuda, paneb su koju kinni, hakka siis rõdul panni taguma.

      Ahjaa, mina isiklikult pesen käsi sama palju kui enne koroonat. Nii, nagu lapsepõlves ema õpetas: väljast tulles ja enne sööki. Ei midagi uut mulle.

      Sokke vahetan ka, mida teilegi palavalt soovitan. Koroona vastu otseselt ei aita, aga teate, distsiplineerib. Kahju, et ei saa karantiini panna neid, kes sokke ei vaheta. Või ehk polegi vaja − haisu tunned, koroonat pole, abiks seegi.

    • Vaktsiinid on igas kodus juba olemas. Veega seedeelundite loputamine on vaktsiin. Vesi on vaktsiin.
      Ei ole tarvidust leiutada vaktsiini.
      Kuna ravimitööstus teenib kasumit siis ta toimivat vaktsiini pole veel loonud ja ei kavatsegi seda teha.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      “töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta ”

      Kuna viirused muteeruvad siis vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste vastu.

      Ravimitööstus on tapnud tuhandeid inimesi vaktsiinide abil.
      Seisatagem hetkeks ja langetagem pea nende hukkunute mälestuseks.
      Ehitagem mälestussammas ja raiugem graniiti ohvrite nimekirjad.

      Miks Kaja Kallas pole vaktsineeritud ?
      Kaja Kallas pole vaktsineeritud sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda ja sestap vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste eest aga hoopiski tapavad.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      See,et koroonavaktsiinid töötati välja rekordkiirusel, oli suur teaduse võit, kuid töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta, ütles “Esimeses stuudios” Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets.”

      Kaja Kallas ravis end terveks Koroona viirusest sooja piima ja meega kahe päeva jooksul.
      Kaja istus kodus diivanil teleka ees ja jõi sooja piima meega. Mees sel ajal tegi talle massaazi, koristas tube,tegi süüa, lõbustas anekdootidega,silitas hellalt kätt,vandus igavest armastust.
      Samuti Donald Trump ravis end terveks kahe päevaga .

      Miks vaktsineeritud 31 aastane päästeametnik suri vaktsiini tagajärjel aga vaktsineerimata Kaja Kallas ei surnud Koroona viirusesse ?

      Koroonat enam ei eksisteeri, eksisteerivad teised viirused
      sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda-seetõttu vaktsiinid ei toimi.
      Viiruste vastu saavutab immuunsuse kodus veega seedeelundite loputamise abil.
      Augusti kuus hakkab loodus roiskuma.Kõikjale tekivad hallitusseened ja haavandid lähevad mädanema,makku hakkab kogunema lima. Kui lima koguneb makku liiga palju siis inimese organism nõrgeneb ja viirused teevad ta haigeks.
      Maoloputuste abil eraldatakse organismist lima ja sedasi välditakse haigestumist.

      Tiibeti mungad maoloputuste abil teevad endid immuunseks viiruste vastu. Tallinnas nepaali kokk tegi endale maoloputusi sest sedasi saavutab immuunsuse viiruste vastu.

      Joo sooja puhast keedetud vett kuni paar liitrit ja hoia endas mitu minutit kuni kümme ja siis pane kaks sõrme kurku ja oksenda vesi välja. See tekitab imeliselt hea enesetunde.
      Kuna hommikul on magu tühi siis maoloputus ei too suhu okset ega ka selle maitset,kui siis pisut vaid.

      Pidev maoloputus pidavat olema halb neelamisteedele.
      Ma tegin pool aastat ja kõrvalnähtusid ei tekkinud.

      Mina saavutasin immuunsuse viiruste vastu hommikuste veega maoloputuste abil.
      Ma lapsepõlvest saati olin sügiseti haige. Igal sügisel viirused ei lasknud magada paar nädalat, nina oli tatine ja köhisin.
      Sellest ajast saati mil tegin maoloputusi ma pole enam haigestunud. Seda on juba kümme aastat.

      Inimorganism on viiruste vastu tugev siis kui saab kvaliteetset toitu.
      Paraku pestitsiididega pritsitud juurikates ja puuviljades,ning apteegi vitamiinides puuduvad vitamiinid ja ensüümid, mineraalid.
      Tuleb tegeleda korilusega ja süüa “umbrohtu “.
      Mercedes Merimaa ja Irje Karjus, ning Sergei Boutenko ameerikast propageerivad umbrohu söömist.

    • Kuna ravimitööstus teenib kasumit siis ta toimivat vaktsiini pole veel loonud ja ei kavatsegi seda teha.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      “töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta ”

      Kuna viirused muteeruvad siis vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste vastu.

      Ravimitööstus on tapnud tuhandeid inimesi vaktsiinide abil.
      Seisatagem hetkeks ja langetagem pea nende hukkunute mälestuseks.
      Ehitagem mälestussammas ja raiugem graniiti ohvrite nimekirjad.

      Miks Kaja Kallas pole vaktsineeritud ?
      Kaja Kallas pole vaktsineeritud sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda ja sestap vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste eest aga hoopiski tapavad.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      See,et koroonavaktsiinid töötati välja rekordkiirusel, oli suur teaduse võit, kuid töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta, ütles “Esimeses stuudios” Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets.”

      Kaja Kallas ravis end terveks Koroona viirusest sooja piima ja meega kahe päeva jooksul.
      Kaja istus kodus diivanil teleka ees ja jõi sooja piima meega. Mees sel ajal tegi talle massaazi, koristas tube,tegi süüa, lõbustas anekdootidega,silitas hellalt kätt,vandus igavest armastust.
      Samuti Donald Trump ravis end terveks kahe päevaga .

      Miks vaktsineeritud 31 aastane päästeametnik suri vaktsiini tagajärjel aga vaktsineerimata Kaja Kallas ei surnud Koroona viirusesse ?

      Koroonat enam ei eksisteeri, eksisteerivad teised viirused
      sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda-seetõttu vaktsiinid ei toimi.
      Viiruste vastu saavutab immuunsuse kodus veega seedeelundite loputamise abil.
      Augusti kuus hakkab loodus roiskuma.Kõikjale tekivad hallitusseened ja haavandid lähevad mädanema,makku hakkab kogunema lima. Kui lima koguneb makku liiga palju siis inimese organism nõrgeneb ja viirused teevad ta haigeks.
      Maoloputuste abil eraldatakse organismist lima ja sedasi välditakse haigestumist.

      Tiibeti mungad maoloputuste abil teevad endid immuunseks viiruste vastu. Tallinnas nepaali kokk tegi endale maoloputusi sest sedasi saavutab immuunsuse viiruste vastu.

      Joo sooja puhast keedetud vett kuni paar liitrit ja hoia endas mitu minutit kuni kümme ja siis pane kaks sõrme kurku ja oksenda vesi välja. See tekitab imeliselt hea enesetunde.
      Kuna hommikul on magu tühi siis maoloputus ei too suhu okset ega ka selle maitset,kui siis pisut vaid.

      Pidev maoloputus pidavat olema halb neelamisteedele.
      Ma tegin pool aastat ja kõrvalnähtusid ei tekkinud.

      Mina saavutasin immuunsuse viiruste vastu hommikuste veega maoloputuste abil.
      Ma lapsepõlvest saati olin sügiseti haige. Igal sügisel viirused ei lasknud magada paar nädalat, nina oli tatine ja köhisin.
      Sellest ajast saati mil tegin maoloputusi ma pole enam haigestunud. Seda on juba kümme aastat.

      Inimorganism on viiruste vastu tugev siis kui saab kvaliteetset toitu.
      Paraku pestitsiididega pritsitud juurikates ja puuviljades,ning apteegi vitamiinides puuduvad vitamiinid ja ensüümid, mineraalid.
      Tuleb tegeleda korilusega ja süüa “umbrohtu “.
      Mercedes Merimaa ja Irje Karjus, ning Sergei Boutenko ameerikast propageerivad umbrohu söömist.

    • Euroopa parlamentaarne assamblee vottis vastu otsuse, et vaktsineerimine on vabatahtlik.

      7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;

      7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

    • Euroopa parlamentaarne assamblee vottis vastu otsuse, et vaktsineerimine on vabatahtlik.

      7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;

      7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

      Kuna ravimitööstus,,patsientide tervise kaitsmise asemel ,
      teenib kasumit siis ta toimivat vaktsiini pole veel loonud ja ei kavatsegi seda teha.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      “töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta ”

      Kuna viirused muteeruvad siis vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste vastu.

      Ravimitööstus on tapnud tuhandeid inimesi vaktsiinide abil.
      Seisatagem hetkeks ja langetagem pea nende hukkunute mälestuseks.
      Ehitagem mälestussammas ja raiugem graniiti ohvrite nimekirjad.

      Miks Kaja Kallas pole vaktsineeritud ?
      Kaja Kallas pole vaktsineeritud sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda ja sestap vaktsiinid ei kaitse inimorganismi viiruste eest aga hoopiski tapavad.
      Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets ütles :”
      See,et koroonavaktsiinid töötati välja rekordkiirusel, oli suur teaduse võit, kuid töö jätkub, et muteeruva viiruse vastu ka vaktsiine pidevalt muuta, ütles “Esimeses stuudios” Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets.”

      Kaja Kallas ravis end terveks Koroona viirusest sooja piima ja meega kahe päeva jooksul.
      Kaja istus kodus diivanil teleka ees ja jõi sooja piima meega. Mees sel ajal tegi talle massaazi, koristas tube,tegi süüa, lõbustas anekdootidega,silitas hellalt kätt,vandus igavest armastust.
      Samuti Donald Trump ravis end terveks kahe päevaga .

      Miks vaktsineeritud 31 aastane päästeametnik suri vaktsiini tagajärjel aga vaktsineerimata Kaja Kallas ei surnud Koroona viirusesse ?

      Koroonat enam ei eksisteeri, eksisteerivad teised viirused
      sest viirused muteeruvad iga kuu jooksul mitu korda-seetõttu vaktsiinid ei toimi.
      Viiruste vastu saavutab immuunsuse kodus veega seedeelundite loputamise abil.
      Augusti kuus hakkab loodus roiskuma.Kõikjale tekivad hallitusseened ja haavandid lähevad mädanema,makku hakkab kogunema lima. Kui lima koguneb makku liiga palju siis inimese organism nõrgeneb ja viirused teevad ta haigeks.
      Maoloputuste abil eraldatakse organismist lima ja sedasi välditakse haigestumist.

      Tiibeti mungad maoloputuste abil teevad endid immuunseks viiruste vastu. Tallinnas nepaali kokk tegi endale maoloputusi sest sedasi saavutab immuunsuse viiruste vastu.

      Joo sooja puhast keedetud vett kuni paar liitrit ja hoia endas mitu minutit kuni kümme ja siis pane kaks sõrme kurku ja oksenda vesi välja. See tekitab imeliselt hea enesetunde.
      Kuna hommikul on magu tühi siis maoloputus ei too suhu okset ega ka selle maitset,kui siis pisut vaid.

      Pidev maoloputus pidavat olema halb neelamisteedele.
      Ma tegin pool aastat ja kõrvalnähtusid ei tekkinud.

      Mina saavutasin immuunsuse viiruste vastu hommikuste veega maoloputuste abil.
      Ma lapsepõlvest saati olin sügiseti haige. Igal sügisel viirused ei lasknud magada paar nädalat, nina oli tatine ja köhisin.
      Sellest ajast saati mil tegin maoloputusi ma pole enam haigestunud. Seda on juba kümme aastat.

      Inimorganism on viiruste vastu tugev siis kui saab kvaliteetset toitu.
      Paraku pestitsiididega pritsitud juurikates ja puuviljades,ning apteegi vitamiinides puuduvad vitamiinid ja ensüümid, mineraalid.
      Tuleb tegeleda korilusega ja süüa “umbrohtu “.
      Mercedes Merimaa ja Irje Karjus, ning Sergei Boutenko ameerikast propageerivad umbrohu söömist.

  2. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Tark, sõbralik ja huumorimeelne mees kes kunagi kedagi ei halvusta. Tema nõuanded arstina in head.

  3. Oi 3 aastat ago
    Reply

    Nii pikki kommentaare ei loe keegi. Ei maksa aega raisata ilmaaegu nende kirjutamisega.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.