AITAME AIDATA!

NATALJA

21. detsembril 2020, saates “Inglite aeg” räägitit Tartu neiust, kellel on üliharuldane haigus. Natalja kõige suurem unistus on  tagasi saada oma endine elurõõm ja usk tulevikku.
https://play.tv3.ee/embed/11244876

Tartu KENA naisklubi on võtnud  oma südameasjaks aidata Natalja toimetulekut tema haruldase haigusega.

Suures osas peab Natalja oma vajaminevad spetsiifilised materjalid  ostma ise, kuid need on kallid. Hetkel saab ta kasutada raha, mis on saadud tänu toimunud saatele, kuid neid vahendeid kauaks ei jätku. Natalja elab koos oma ema ja isaga kortermaja 4 korrusel. Kui ta tuleb näiteks õuest koju, siis tuppa saamiseks peab ta  ROOMAMA PÕLVEDEL neljandale korrusele.

2021 veebruari alguses võttis Natalja ema ühendust meie Tartu KENA aseesinaise Jelena Frunze´ga. Sellest ajast algaski Tartu KENA naisklubi koostöö Natalja perekonnaga, mis toimib tänase päevani, olles toeks ja abiks perekonnale koos meie erakonna toetajate ja naisklubi liikmetega.

Kohe peale esimest külaskäiku ja kohtumist Nataljaga saime aru, et see kauni olemusega tüdruk vajab suuresti just emotsionaalset tuge ja kindlat tunnet, et tema ei ole  oma mure ja paratamatu haigusega üksinda.

Tartu KENA moodustas märtsis vabatahtlike grupi, kuhu kuuluvad meie erakonna toetajad ja klubi liikmed. Püüame võimalikult tihti kohtuda Natalja´ga, et koos jalutada ja lihtsalt veeta aega värskes õhus. Hiljuti korraldasime grilliõhtu, ees ootab muusikateraapia Tartu Tantsuakadeemias ja hobuseteraapia meie Tartu KENA esinaise Marina Riisalu juures.

Hea uudis on ka see, et Tartu Linnavalitsuse sotsiaalosakond, peale meie pöördumist abilinnapea poole, hakkas aktiivsemalt asjaga tegelema ja meie team’ga on liitunud ka inimesi teistest erakondadest, kelledel on  soov aidata ja toetada meie kena Tartu tüdrukut.

Ravi tõhustamiseks saime ühendust Iisraeli arstiga Top-Ichilov (Tel Aviv) haiglast. Peale Nataljaga konsultatsiooni on arst nõus võtma teda  uuringutele ja sõit on planeeritud  juunikuusse.

Head erakonnakaaslased! Tartu KENA naisklubi palub abi teie kõigi käest ükskõik milliste vahenditega aitamaks Nataljat  võitluses tema haigusega. Üks lihtsaim võimalus on teha ülekanne.

Natalja Šebunova

EE142200221018580731

Selgitus:
-sidevahendid (kui soovite toetada sidevahendite ostu)
-uuring Iisrael / Top-Ichilov (kui soovite toetada uuringuid haiglas)

Kui kellelgi on täiendavaid küsimusi, ideid või pakkumisi, palume võtta ühendust Tartu KENA naisklubiga, Marina Riisalu ja Jelena Frunzega või kirjuta meile  e-posti kena@kenad.ee

Koos oleme tugevad!

3 kommentaari
  1. Ei 3 aastat ago
    Reply

    saa aru 2-st asjast:
    1) Miks talle ei pakuta asemele eluaset 1. korrusel?
    2) See on näide meie tervishoiu mannetusest ehk raha lendulaskmisest . Meenutan, et igasugused korjandused lähevad mööda suurt palka saavatest arstidest ja tervishoiuametnikest, annetavad peamiselt vaesed. Korrasoleva tervishoiu tingimuses ei saaks olla ühtki korjandust.

  2. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Ma ei saa arumiks arstimid ja materjalid on kallid. Kui alatud on need tootjad aga eks enba rikastumine on tähtsam kui inimeste tervis.

  3. Kes 3 aastat ago
    Reply

    on valitsuses? Keskbande! Kes kerjab rahvalt raha? Keskbande?
    Seega: miks valitsuses olev keskbande ei tee tervishoidu korda? Ega siis kerjamised süsteemi korralda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.