Keskerakonna Haapsalu linnapeakandidaat on Malle Õiglas

Malle Õiglas

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juhatus otsustas, et kohalike omavalitsuste valimistel on Haapsalu linnapeakandidaat koolijuht Malle Õiglas. Haapsalu Linna Algkooli direktor ja volikogu Keskerakonna fraktsiooni liige ütleb, et neli aastat koalitsioonis on olnud väga töised.

“Oleme suutnud palju ära teha, kuid mitmed projektid on algusjärgus ja need on vaja kvaliteetselt lõpule viia,” lausub Malle Õiglas, kes lööb kaasa Kaitseliidu tegevuses ja on ka kogenud rahvatantsija. “Haapsalu on hinnatud kuurortlinn, läbi elukeskkonna parandamise ja kiiremate ühenduste on meie eesmärk kasvatada püsielanike arvu. Minu südamevaldkondadeks on haridus ja noored, aga ka linnaruum – lihtne, kaunis ja ratsionaalne, kus kergliiklusteed ja terviserajad ning eristuvad vabaaja veetmise võimalused koos eripalgeliste kohvikute ja meeldiva atmosfääriga.”

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht ja Haapsalu Linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid märgib, et linnajuhtimisse tuleb tuua rohkem haridusinimese mõõtkava. “On aeg pakkuda Haapsalu ehitusbuumile ka toekat sisu. Malle Õiglas on sihikindlalt töökas ja linnaelanike hulgas tunnustatud haridusjuht. Ja mis kõige tähtsam – Malle Õiglas on meeskonnamängija ja otsib keerulistes olukordades ühisosa,” räägib Karilaid.

Haapsalu valimisnimekiri ja -platvorm avalikustatakse 20. augustil. “Läheme Haapsalus tegema kohaliku Keskerakonna parimat tulemust. Meil on ette näidata tööaruanne valijale ja see annab häid võimalusi tulevikuks,” kinnitab Jaanus Karilaid.

1 Kommentaar
  1. ??? 10 kuud ago
    Reply

    Keskerakonnal oleks viimane aeg lahkuda riigi tasandil koalitsioonist reformiga.
    Valijad on sellele ootamatult üleöö jaanuaris toimunud ühteheitmisel andnud oma hinnangu – keskerakonna toetus on tugevas languses.

    Mida annab Ratasele presidendiks kandideerimine? Praktiliselt mitte kui midagi, EV president on ilma võimuta esindusisik. Küll aga toob see kaasa selle, et keskerakond jääb ilma juhita ja nii langeb toetus veelgi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.