Lasnamäe juhid seavad Vormsi mänguväljakul sisse välikontori

Tallinnas Lasnamäel äsja uuenduskuuri läbinud Vormsi peremänguväljakul toimub neljapäeval algusega kell 16 Lasnamäe linnaosa valitsuse välikontor ning pereõhtu.

„Vormsi mänguväljaku rekonstrueerimine on jõudnud lõpule ja väljak ootab külastajaid. Lisaks uute mänguelementide paigaldamisele vahetasime tööde käigus välja kõik kommunikatsioonid ja rajasime uue kattega teed. Usun, et siin leiavad meelepärast ja jõukohast tegevust igas vanuses linnaelanikud,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Pereõhtul korraldatakse väikelastele mänge ja konkursse ning treener tutvustab trenažööride ala ning jagab treenimisega seotud nippe. Kohal on Lasnamäe noortekeskuse noorsootöötajad, kes viivad läbitänavamänge ja spordivõistlusi ning tutvustavad noortele keskuse tegevusi.

„Vormsi peremänguväljak on Lasnamäe üks populaarsemaid ning homme ootame kohalikke elanikke linnaosa valitsuse välikontorisse, kus saab küsimusi küsida ja Vormsi pargi tuleviku üle arutleda. Samuti korraldame pereõhtu, kus meelepärase tegevuse leiavad igas vanuses osalejad,” lisas Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kokku rajati mänguväljakule viis erinevat mänguala: väikelaste ja erivajadustega laste mänguala, peremänguala, suurte ehk üle 13-aastaste laste mänguala, välijõusaal ja lauatennise ala. Mängualade vahele paigaldati jalgrattahoidjad. Korvpalliväljaku ääres on kaks asfaltkattega istumistaskut, väljaku märgistus on uuendatud. Jalgteed on rajatud varem sissetallatud radadele.  

Vormsi peremänguväljak asub aadressil Vormsi tänav 5.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.