Sillamäe osakond valis juhatuse

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna Sillamäe osakonna aastakoosolekul valiti esimeheks linnapea Tõnis Kalberg.

Juhatusse kuuluvad veel Jelena Koršunova, Eevi Paasmäe, Valeri Abramovits, Valeri Kuznetsov, Irina Turbina, Vladimir Võssotski, Dmitri Lett, Anton Makarjev, Juri Nikitin, Igor Malõšev, Alevtina Jermakova, Anneli Vassijeva, Andrei Žoga ja Tatjana Bolšakova.

Revisjonikomisjoni moodustavad Larissa Lutsep ja Veera Krõlova. Valitud sai tõsine ja töine meeskond, kes teab oma tööd ning tunnetab eesseisvaid ülesandeid.

Osakonna senine esimees Jelena Koršunova esitas aruande tehtud tööst. Tõdeti, et organisatsioon on püstitatud ülesanded täitnud, linn on pidevas arengus ning meie panus selleks on olnud tõhus ja asjakohane. Kogu meeskond on töötanud sihikindlalt ja eesmärgistatult.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.