Keskerakonna Põlvamaa piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks Ester Tuiksoo

Põlvamaa piirkond

Keskerakonna Põlvamaa piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks Ester Tuiksoo, kelle ettepanekul nimetati aseesimeesteks Koit Nook, Mait Meensalu ja Heli Peetsmann.

Juhatusse kuuluvad veel Kalle Laht, Inge Hirmo, Anne Nook, Georg Pelisaar, Ants Väärsi, Andre Laine ja Andu Hanson.Volikogu liikmeteks valiti Georg Pelisaar, Mait Meensalu ja Heli Peetsmann ning revisjonikomisjoni moodustavad Maiken Meensalu, Malle Ladva ja Mati Luhamaa .

“Põlva piirkonna kahes vallas Põlvas ja Räpinas on oldud koalitsioonis kogu valimistevahelisel perioodil. Palju vajalikke projekte on valmis ja mitmed on töös. Põlvamaa piirkonna Keskerakond valmistub jõuliselt kohalikeks valimisteks ja soovime edukalt esindada oma valijate huve ning aidata kaasa Põlvamaal elamise ja töötamise tingimuste paranemisele,” lausus Ester Tuiksoo.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.