Narva piirkonna esimees Tatjana Stolfat: Narva keskerakondlased jäävad kindlaks oma ideoloogilistele põhimõtetele

Narva

Keskerakonna Narva piirkonna liikmed kiitsid heaks fraktsiooni Meie Narva ja linnapea Katri Raigi kavatsuse kandideerida valimistel oma nimekirjaga ehk valimisliiduga. Ühise nimekirja puhul pidanuksid keskerakondlased loobuma oma ideoloogilistest põhimõtetest, kuid see ei olnuks valijate suhtes aus.

Meil on erinevad vaated muuhulgas järgmistes küsimustes:

– venekeelne haridus;

– eelarvevahendite kasutamine – järgmise 4 aasta jooksul peaks suurem rõhk minema ettevõtjate toetamisele ja munitsipaalasutuste (näiteks lasteaiad, koolid, spordi- ja sotsiaalvaldkond) töötajate palkade tõstmisele;

– sotsiaalse ja meditsiinilise abi korraldamine;

– osalemine riiklikes programmides.

See on kõige ausam lähenemine, kui igal kandidaatide nimekirjal on oma nägu. Keskerakond läheb Narva linnas valimistele oma nimekirja ja oma kandidaatidega võtmekohtadele.

Hiljemalt juuli lõpuks selgitame avaliku arvamuse uuringute abil välja kandidaadi linnavolikogu esimehe ja linnapea kohale. Meie linnavolikogu esimehe ja linnapea kandidaatideks osutuvad inimesed, kes on narvalaste seas kõige populaarsemad.

Tervitame fraktsiooni Meie Narva ja soovime valimisliidule edu valimistel!

6 kommentaari
 1. Väga 1 aasta ago
  Reply

  segaselt esitatud. Sain aru nii, et läheb kismaks ehk nagunii hakkab keegi oma lubadustest lahti ütlema. Sest võim on magusam kui tõde.

 2. Nojah 1 aasta ago
  Reply

  tublid ja õiglased narvalased. Jätkake samas vaimus ja ärge laske endale liiga teha.

 3. Nojah 1 aasta ago
  Reply

  iah

 4. Nojah 1 aasta ago
  Reply

  Kindlasti peavad jääma vene õppekeelega koolid. Juba ammu on vene õppekeelega koolides mitmed ained eestikeelsed. Aga füüsikat, keemiat ja matemaatikad peaksid õpilased saama õppida emakeeles.

 5. Triin najah,ile 1 aasta ago
  Reply

  Aga kuidas peavad õppima sedasama matemaatikat läti lapsed, soomlased, usbekid, tamm-tammlased, rätipäised musumlased—kõik üle 190 rahvuse ja eri keelt kõnelevad. Kõigile omakeelne kool?? Isegi rikkad riigid ei tee seda, aga vot pisike Eesti PEAB tagama okupandi (ja okupandid nad on) võsukesele omakeelse kooli. Venelane on otsene vaenlane ja venelasele pugemine asja ei paranda. Parem mõelge välja, kuidas nad siit ometi ära tahaks minna. Kuidas aidata, millega?

 6. robert 1 aasta ago
  Reply

  Pole sugugi naljakas kui meil elavat kolmandat põlvkonda sõimatakse okupantideks Ega soovmõtlemine riiki edasi vii Ikka reaalne loogika Pole haridusala spets Las oma tõõd teevad ikka need kes asja jagavad Poliitiline ärategemise viha meid edasi ei vii

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.